keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Prinsessa Carlotta Leo von der Seewiese


Oma Lottamme on viime yönä saapunut turvallisesti Suomeen, tosin kaikki ei sujunut ihan kommelluksitta. Kaikki alkoi sunnuntaina  tai oikeastaan jo perjantaina, kun jouduin menemään lääkäriin jatkuvan kovan kivun vuoksi ylävatsan alueella. Lääkäri ei tietenkään osanut sanoa muutamien verikokeden perusteella mikä minulla on vikana, suositteli vain matkan lykkäämistä, mutta päädyin ratkaisuun, jos en ole kuollut maanantaina niin matkustan, joten matka alkoi ja pillereitä naamaan, mutta tosin ne pillerit eivät auttaneet yhä kovenevaan kipuun mitään.  Meno matka sujui boksia raahaten aivan mukavasti, lento sujui hyvin samoin junamatka ja iltapäivällä olimme perillä upeassa Niederdorlan kylässä vuorien keskellä. Olin aivan mykistynyt maan kauneudesta. Angela ja Helmut olivat todella ihania ja sydämmellisiä ihmisä kiitos heille kaikesta. Pennut olivat meitä vastaan ottamassa pentuaitauksessa ja pääsinkin heti miettimään kuka heistä lähtee mukanani kotiin. Se oli rakkautta ensisilmäyksella Carllotan kanssa joka on nyt ristittty pikku prinsessa Lotaksi.



Vielä illemmalla tutustuin pentuihin sisätiloissa jotta olisin ihan varma ennen kuin lähdemme eläinlääkärille siruttamaan pennun, sillä Saksassa käytetään tatuointia yleisimmin, joten Lotallakin on nyt molemmat  siru ja tatuointi.



Tiistaina alkoi sitten kotimatka ja haikeat olivat jäähyväiset, Alana kävi ensin hyvästelemässä lapsensa.



Äidin jäähyväiset.



Helmut und Lotta



Helmut und Caju


Angela lähti viemään meitä junalle ja junan erkaantuessa asemalta kostui kaikkien silmäkulma ja niin oli kotimatka alkanut. Frankfurtin lentokentällä pennut tuli sitten kertaheitolla sosialistettua, sillä koko ajan kun kentällä olimme niin vierellämme on kontaallaan joku virkailija ohi kulkija ja kaikki halusivat tutustua pentuihin ja se sopi Lotalle ja Cajulle ihan hyvin. Tosi rohkeita pentuja niin kuin olisivat viettäneet osan elämästään lentoasemalla, ei hulina haitannut yhtään. Kahvia rupesi tekemään mieli ja mietittiin mihin voitaisiin mennä kahville, edesämme oli ruokaravintola ja Johanna kysi voimmeko ottaa pennut ravintolaan ja ihmetys oli suuri kun meille kerottiin, että tottakait pennut voivat mennä ravintolaan, mutta kuljteuskärry, jossa laukkumme olivat pitää jättää ulkopuolelle, siis reput selkään ja koirien kanssa ravintolaan. Ensimmäisen riensi tarjoilia kysymään voiko hän tuoda koirille vettä, no me tilattiin pennuille raikasta vettä ja nauttiin kahvimme kaikessa rauhassa.



Ravintolassa


Kun oli virvokkeita nautittu olikin aika lähteä hieman ulkoilemaan ennen siirtymistä boksiin lentoa varten.



Mailma on pieniä ihmeitä täynnä.


Sitten olikin aika siirtyä sisätiloihin ja boksiin, mutta yllätys yllätys tähän tämän matkan helppous sitten katkesikin. Kaikki paperityöt oli hoidettu boksi tarkastattu ja koirat boksissa (= Johanna oli ennen reissua tarkastunut boksimääräykset kolmen kertaan ja olimme toimineet juuri siten kun määräykset sanoivat) Juuri kun koiria piti alkaa kuljettaa koneeseen , joku keltatakkinen virkailija päätti, että eivät koirat kuitenkaan voi olla yhdessä boksissa, tästä alkoi aikamoinen show joka kesti yli kaksi tuntia. Matkailu avartaa ja sen saimme kokea, saimme tutua seitsemään erilaiseen Saksalaiseen virkalijaan ja viimeisenä tapasimme lentokenttäeläinlääkärin aivan ihana lääkäri, muut virkamiehet / naiset jääköön arvostelematta. Lopputulos oli , että toinen boksi oli hankittava. Välillä meille sanottiin, että emme pääse lähtemään koneella mihin meillä oli liput ja välillä sanottiin, että kone odottaa. Lopputulos kaiksesta oli, että kone odotti ja lähti takiamme 20 minuuttia myöhässsä. Kaikki johtui siitä, että  eläinlääkäri viimekädessä oli sitä mieltä, että koirat eivät pysty samassa boksissa venyttelemään koskettamatta toisiaan. Johanna sai eläinlääkärin avustuksella ostettua kentältä boksin Cajulle ja niin päästiin matkaan tai koirat lähtivät. Meillä oli juoksumatkaa toista km lentokentän halki turvatarkastukseen ja Johanna piipitti metallin paljastuksessa, ja oli vielä yrittänyt kätkeä jotain salaisuuksia reppuunsakkin, joten kaikki katsottiin ja varmistettiin. Alkoi tuntua siltä että tällä matkalla lopputulos oli kaksi luonnevikaista emäntää, siihen malliin alkoi hiki nousta pintaa ja kaiken aikaa mietin jos kipuni johtuu vaikka umpisuolesta niin varmasti kohta puhkeaa, tai ainakin taju lähtee.



Ja me odotettiin ja me odotettiin..................


Loppu hyvin kaikki hyvin , olimme samassa koneessa missä koiratkin, sekin varmistettiin ennen lentokoneen lähtöä. Ja niin me oltiin matkalla kotiin. Seutulassa odottivat Cajun uusi perhe ja minun mieheni Harry ja ensi näkeminen oli riemullinen. Sen jälkeen matkustettiin vielä 2,5 h kotiin Turkuun  ja pikku prinsessa veteli sikeitä Belunan ambulansissa. Oma tarinansa onkin sitten uuden perheen jäsenen tuominen kotiin klo 24 yöllä, anteeksi naapurit meillä vähän haukuttiin.



Niin oli kumpikin koira päässyt kotiin perheensä luo.Hieno matka ja nyt olen monta kokemusta viisaampi, aamulla olin lääkärissä, vieläkään ei tiedetä mistä kova viiltävä kipu minussa johtuu, otettiin kokeita ja perjantaina saatetaan olla viisaampia. Ainoa hyvä puoli tässä kivussa on, että saan olla ainakin muutaman päivän kotona totuttamassa Lottaa meidän perheeseen.


Prinzessin Carlotta "Lotta" ist nach ihren neuen Heimatland angekommen. Es war wunderschön  das Gastfreundlichkeit von Angela und Helmut zu geniessen dürfen und ihren schönen Zuhause zu sehen. Besonderes habe ich gefreut ,dass wir an Allen ihren Hunden und den Anderen Welpen auch  treffen und kennenlernen konnten.An Carlotta bin ich sofort verliebt geworden als ich sie sah. Also ist sie mit ihrem Bruder Caju und uns nach Finnland gereisst. Absiede waren sehr Gefühlsvolle , aber zum Glück übers Internet können wir sehr oft "die Letzen" Nachrichten von Beiden nach Deutschland senden.


Lotta hat sich sehr gut an neuen Famile eingelebt und ist sehr  fröhliches Welpe, sie hat hier sehr vieles zu entdecken und ab und an wird sie mitten drin müde und muss einen Nickerechen machen. Lottas Neue Nachrichten erscheinen immer auf Deutsch auch ,wenn Johanna es übersetzt.  ;)  Vielen Dank Johanna.  -Danke!



Lotta



Alana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti