tiistai 1. tammikuuta 2008

365 hienoa uutta päivää ja mahdollisuutta onnistua.


 


With the best wishes from Berljon and Del Sambro Leonbergers (picture: Scelta at 10 months and Faust 5 years old)                                                                                                                                    Guido Perosino



Faust del sambro



Scelta



Das Jahr 2007  bei Beluna kennel ist nun zu Ende und  Einz von Besten Sachen war unsere kleine Deutschland-Prinzensin Carlotta , den wir am Ende des Jahres zur uns bekamen. Ich wünsche Allen unseren Neuen Freunden Alles Gute und Erfrolgreiches Jahr 2008. Lotta sendet Schlecken-Grüsse an Papa Duke und  an Mama Alana. An Jahr 2008 grösste Planung ist natürlich  Bellas und Ressos Welpenprojekt , den ich sehr wahr kommen möchte.





Carlotta "Lotta" 1.1.2008


Lotta neiti se tässä toivottaa uuden vuoden avatuksi täällä blogissakin, en voinut ottaa muista koirista uuden vuoden kuvia kun kaikki on taas vaihteeksi niin märkiä ja rapaisia että ei oikein erota mistä rodusta mahtaa olla kysymys. On se yhtä ihanuutta tämä Suomen talvi. Vielä kerran kiitoksia kaikille "koiraystävilleni" ja parhaimmat kiitokset kasvattajille avusta ja tuesta kuluneena vuonna ja entistä parempaa yhteistyötä toivoen vuodelle 2008.


Motto vuodelle 2008 - Jos ei ole hermoja, niin tekee paremmin työtä ja ehtii tehdä enenmmän asioita.Tämä tuli mieleeni kun eräs työtoverini oli lukenut blogiani ja sanoi minulle en kestäisi elämääsi päivääkään sehän on yhtä kaaosta.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti