sunnuntai 17. helmikuuta 2008

Hieno päivä


Aurinkokin näyttäytyi tänään ja se antaa virtaa ainakin emännälle josko koirat eivät siitä niin välitäkkään. Aamupäivällä lenkkeiltiin ja naapurin rouva oli myös lenkkiseuraa vailla ja sitä meiltä kyllä järjestyi. Harry sai vapautuksen lenkkeilystä ja ryhtyi pesemään autoa. Lotan kanssa harjoiteltiin hieman seisomista josko vaikka joskus piipahdetaan tuomareita katselemassa pentunäyttelyssä. Aurinko paitoi ja metsä tuoksui, tavattiin myös parit lenkkeilijät joita Lotta piipahti tervehtimässä.



Missä se naapurin täti oikein viipyy...



Bella näyttää mallia Lotalle



Oliko se näin, no ei ihan



Seisoo nätisti.



Poseeraus mallia Lotta



Metsässä on kivaa



Aurinko lämmittää



Naapurin Inga ja Turri


Kun lenkit oli tehty niin lähdimme Halikkoon Sadun luo, Sadulla oli tänään pikku lagottojen kuvaus päivä, ja halusin jättää jäähyväiset noille palleroille joiden syntymää sain olla todistamassa. Sadulla oli ruoka odottamassa kun päästiin perille ja kun vatsat olivat täynnä herkullista ruokaa aloitettiin kuvausoperaatio. Kuvaajana toimi Johanna. Minun tehtäväni oli harjata pikkuiset kuvaus kuntoon ja samalla sain sanoa kaikille heipat, koska ensi viikonloppuna pikkuiset jo matkustavat omiin koteihinsa. Tosin minun suosikkini jää Sadulle kotiin, niin näen pikkuista jatkossakin. Oli se suloinen porukka. Tosin yksi lagotto yritti syödä Harryn.



Tästä minä haukkaan ja syön sinut.



Jos ei tietäisi niin voisi luulla ihan lelukoiraksi.



Välipalaa, kyllä kohta taas vauhtia riittää



Ja leikki jatkuu¨



Päikkärit maistuu.


Kiitos Satu jälleen kerran kivasta iltapäivästä oli tosi mukavaa. Ai niin nämä kuvat eivät ole Johannan hienoja otoksia vaan ihan omiani siinä harjausten välissä otettuja tilanne paloja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti