tiistai 26. helmikuuta 2008

Vähän kaikkea


No niin nyt olen kyllästynyt sairastamaan, kipu on helpottanut ja lääkkeet väsyttävät todella paljon, lupasin vastata työpuheluihin, mutta ei tästä mitään tule koska minä vain nukun enkä kuule edes puhelimen soivan, ei sovi tämä elämäntapa minulle. Huomenna vielä lupasin tohtorille lepäillä Bellan kanssa, se tosin on ihan mukavaa kun tykkään niin älyttömästi katsella Bellaa. No tuon asian olette jo kuulleet kyllästymiseen asti. Tänään juteltiin myös kasvattaja Sadun kanssa Bellan raskaudesta ja asioista mitä pitää ottaa huomioon vielä ennen pentujen syntymää.


Rinakin on lähettänyt onnitteluita ja aivan ihania kuvia itsestään joita on ihan pakko laittaa tähän kaikkien ihailtavaksi.



Tosi kaunis tyttö.



Niin kauniin värinen neito. Kiitos Liisa , että taas saimme ihailla Rinan kuvia ja kuulla teidän kuulumisia. Erikoisterveiset tietysti Perhoselle. Diwa siskonsa tuolla haukkuu pihamaalla ohi kulkevaa kirjastoautoa. Tosin Diwa kyllä muistuttaa nykyään taas Rapa-Roopea ja Kura-Joonasta enemmän kuin leonberginkoiraa, sillä kun maa on pehmeä ja nurmikko kääntynyt nurin päin rapa lentää ja missä rapa lentää siellä on Diwa ja perävaununsa Lotta.



Pysynkö, putoanko vai hyppäänkö, Lotta ainakin meni ohi huimaa vauhtia niin että pylly heilahti.


-


Vaikeeta tää on vaikeeta uskokaa vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti