torstai 12. kesäkuuta 2008

MIlana ja Mosse rokotuksella


Tänään sitten mentiin käymään eläinlääkärillä ja kumpikin pentu sai rokotuksen, kumpikaan ei inahtanutkaan kun Tuula lääkäri laittoi rokotuksen. Ensin tarkistettiin, että mikrosirut ja paperit stemmasivat ja sitten tietysti kuunneltiin sydäntä ja katsottiin hampaita ja purentaa ja muutenkin tehtiin yleistutkimus. Kumpikin pentu oli terve ja hyväkuntoinen ja Mossella oli ne miehelle tärkeä killuttimet jalkojen välissä niin kuin kuuluukin olla ja tästä olin tietysti hyvin iloinen. Laskun lisäksi saimme hammaspuruluita jokaiselle koiralle paketin, sillä eläinlääkäriasema juhli 10 vuotista taivaltaan, joten meillä oli myös tuliaisia kotona odottaville.



Näin nätisti me odotellaan Tuula lääkärin kutsua.



Kestää kauan ei jaksa enää istua, oltu täällä ainakin 2 minuuttia jo, joko lähdetään?


Kun me oltiin oltu lääkärissä, niin me päästiin kylään, me mentiin katsomaan Ruskon vaaria ja mummia ja Lea tätiä. Se on kiva paikka siellä oli paljon leluja ja me saatiin namia, vaikka pissattiin lattialle, me kyllä osuttiin sanomalehden päälle melkein. Me ollaan taitavia koiria.



Minun vaarini , no voi olla vähän sinunkin  vaarisi Mosse.



Täällä on paljon leluja, nämä ovat olleet Ressun leluja, Ressu oli mummin koira, mutta sitten Ressu nukkui pois ja muuttui enkelikoiraksi, mutta mummi antaa meidän leikkiä näillä leluilla.



Aurinkokin alkoi paistamaan ihan meidän silmiin.



Meidät vietiin ulos pisalle, heti sen jälkeen kun oltiin yhdessä pissattu lattialle, hassuja nuo ihmiset eihän meitä heti uudestaan pissata joten me mentiin mummin kukkapenkkiin syömään kukkia.



Mummi ryhtyi meitä kouluttamaan kun me ei tultu pois kukkapenkistä, mutta ei se mitään haitannut kun me saatiin namia siitä hyvästä.



Sitten me karattiin pihalta ja lähdettiin suureen mailmaan.



Me tutkitaan tarkasti mihin me ollaan menossa, että ei eksytä.



Sitten minä piipahdin naapurin pihalla ja tein hienon kakan sinne, Milana ei uskaltanut. Ja arvatkaa mitä sen jälkeen mummi  juoksi kuin hirvi ja haki jonkun muovipussin ja otti minun hienon kakkani itselleen muistoksi, olisi kannattanut Milanankin kakata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti