lauantai 26. heinäkuuta 2008

Näyttelyssä Raisiossa


Tänään oltiin Raisiossa näyttelyssä, mukana olivat Lotta ja Milana, Lotta oli menossa kehään ja Milana ottamaan oppia miten sitten aikoinaan näyttelyissä käyttäydytään. Raisiossa tavattiin paljon tuttuja ja ystäviä. Milana sai uuden hienon pannan ja hihnan, Harryn kommentti asiasta oli sehän on kiva tuo kultahihna Milanalla niin sopii hyvin sinun kultakäsilaukkuusi, kun yhdessä menette pitkin kyntöpellon reunaa, ei puutu kuin kultasandaalit. Jäin miettimään hieman niitä sandaaleita, mutta ehkä pärjään ilman niitä, vai tarkoittikohan, että Milanalle pitäisi sellaiset hankkia(?). Myönnetään olen ehkä hieman hemmottelevaa tyyppiä kun koirat ovat kysymyksessä.



Milana nauttii näyttelytunnelmasta.



Enzo teki tuttavuutta Milanan kanssa.



Lotta kehässä. Lotalla oli ihan hyvä päivä tänään, sai kivan arvostelun ja tuloksena JUN EH 3. Lotalla on juuri karvanlähtö aluillaaan, joten nyt tulee hieman taukoa ennen kuin seuraavan kerran mennään Lotan kanssa näyttelyihin.



Nadan "isosisko" Zirakin oli tullut näyttelypaikalle.



Tänään tutut koirat olivat voittajia, täyden potin korjasi Bellan sisko Elsa joka oli ROP ja VSP:ksi sitten tuli Enzo, tuomarina Raisossa oli Tanya Ahlman-Stockmari Suomi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti