perjantai 29. toukokuuta 2009

Belunan Prince Dimba "Oliver"


Pieni nallemme oranssi poika lähti tänään omaan uuteen kotiinsa Sakarin ja Johannan perheen uudeksi "lauman jäseneksi". Nimekseen oranssi poika sai komeasti Oliver. Oliveria oli odotettu jo kovasti ja perheen nuorin Jessica oli lähtenyt matkalle sairaankin, niin jännittävää oli Oliverin nouto. Oliverilla on tänään myös nimipäivä, joten perheessä päästään heti juhlimaan nimppareita. Oli todella ihanaa katsella kuinka Oliver otti heti kontaktia uuteen perheeseensä ja tuo iloinen velikulta tuottaa varmasti monta hauskaa hetkeä omalle perheelleen, joista varmasti saadaan lukea näiden sivujenkin kautta.



Minä vähän taputan tassulla poskelle. Taitaapa toinekin poika tuossa vieressä miettiä onkohan minulla koti jo valmiina vai huolisiko tuo Jessica minutkin mukaan.



Oliverin uusi "lauma"



Pentuhuonetta koristaa nyt uusihieno taideteos missä on kuva kaikista prinsseistä ja prinsessasta.



Prinsessalla on oikein kaunis kruunukin päässä, kiitos Jessica tosi upea piirustus ja kaikilla ihan oikean väriset pannatkin. Kauniita kesäisiä päiviä Oliverin perheelle ja upeita hetkiä karvakuonon kanssa. Te ette tiedäkkään kuinka paljon arvostan tällaisia asioita näistä jää hieno muisto minulle ja muistan aina kun pikkuinen Oliver lähti uuteen kotiinsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti