torstai 28. toukokuuta 2009

Prinsessa Dina "Sanni"


Tänään oli sitten edessä se päivä kun pikkuinen prinsessamme lähti uuteen kotiinsa, kieltämättä tuntui kuin olisin antanut palan sydämestäni Eijan ja Jukan mukaan, ja sydämmellä ja rakkaudella tuo nappisilmä olikin kasvatettu. Toisaalta taas tunsin suurta iloa, että voin luottavaisin mielin antaa prinsessamme Jukan ja Eijan koiraksi ja heidän Nelli koiransa koirakaveriksi. Kaikki on sujunut hyvin uudessa perheessä ja prinsessa on saanut nimekseen Sanni ja Sanni on  alkanut reippaasti totutella talon tavoille. Ruoka on maittanut ja nukkumapaikkakin on löytynyt. Nellilläkin on ollut jännittävä päivä kun kotiin on ilmestynyt tuollainen karvainen kaveri. Uskokaa, en ole soittanut kuin kerran Eijalle   ja onneksi sain Eijalta tekstarin heti kun he olivat päässeet kotiin.



Eija,Jukka ja Sanni lähdössä kotiin.



Tutustumista puolin ja toisin. Onnea Eijan ja Jukan ja Sannin yhteiselle taipaleelle ja blogissani saatte varmasti moneen kertaan seurata Sannin kasvamista suureksi kauniiksi leoksi. Kiitos Eija ja Jukka, että valitsitte juuri Belunan pikkuisen prinsessan omaksi koiraksenne.


Bella on suhtautunut rauhallisesti pentunsa lähtöön ja riehuu tuolla poikien kanssa , pojat yrittävät ajaa Bellaa takaa minun siivousmoppini mukanaan joten siinä on aikamoinen rytinä käynnissä. Bella hyvästeli pentunsa ja uskon vakaasti, että Bella ymmärtää, että pennut lähtevät omiin koteihinsa ja niistä ei tarvitse olla enää huolissaan.



Koiranpentuenergiaa



Onkohan nämä niitä poikein juttuja.



Me syötiin kaikki olisitkö sinäkin äippä halunnut ruokaa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti