maanantai 20. heinäkuuta 2009

1 kg 620 g pilveä


Aamulla 05.30 starttasimme Beluna-ambulanssin ja lähdimme kohti Maxin kotia josta mukaamme lähtivät Satu, Lotta ja Janita. Pitkä matka kohti Savonlinnaa alkoi. Pelattiin korttia ja tehtiin ristikoita, mutta tunnelma oli aika jännittynyt, kahdentoista jälkeen pääsimme perille  ja saavuimme paikkaan missä näytti tältä:



Tällaisia söpöliinejä pihapiirissä meitä oli vastaanottamassa ja niinhän siinä kävi, että kun Belunan ambulanssi starttasi kohti Lietoa niin kyydissä nöpötti kaksi matkustajaa.



Tällaiset pienokaiset sitten lähtivät meidän mukaamme vasemmalla Maxin uusi "pikkuveli" ja oikealla meidän prinsessa "Pilvi"



Prinsessa "Pilvi", eli pikkuisemme sai nimekseen Pilvi



Matkalla piti välillä hieman jaloitella ja silloin vauhtia riitti. Pennut eivät ole sisaruksia eivätkä sukua keskenään vaikka ovatkin syntyneet samana päivänä.


Kotimatka sujui hyvin vaikka olikin pitkä. Laumaan tutustuminen hieman hirvitti pienokaista, mutta hyvin minun jättiläiseni pikkuisen vastaan ottivat. Nyt kaikki nukkuvat ja niin taidan tehdä minäkin, huomenna lisää kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti