torstai 2. heinäkuuta 2009

Pentukesää


Prinsessan ja prinssien perheet ovat käyneet tällä viikolla rokotuksissa ja viettäneet kaunista kesää pentujensa kanssa. Varsin vilkkaita ovat nuo pennut kyllä olleet, vaikka Bella- äiti taitaa olla sieltä rauhallisemmasta päästä. Aslan isä kuitenkin on vilkas ja leikkisä nuori uros. Eläinlääkärissä käynnit ovat kuitenkin sujuneet hienosti. Tässä Simba viettää rantalomaa.



Simba ja Benny



Tässä katkelma Jutan sähköpostista:


Lempileluja taas ovat istutuslapio, tyhjät kukkaruukut, ämpärit, siivousvälineet ja lipputangon naru. Kukkaruukkuja ja muoviastioita käydään varastamassa myös naapurin puolelta... Pallot ei ainakaan kiinnosta pätkääkään. Pieniin lapsiin tutustuttiin viime viikolla ja kovasti Simba halusi leikkiä ja haistella heitä. Tosin kun lasten äänet kävivät vähän kimakoiksi niin Simba rupesi haukkumaan. Itseasiassa ainoat asiat mitä Simba haukkuu on silloin kun se ei saa sitä ruokaa mitä minä syön.



Ihan vain söpö pieni leonberginkoira Simba.


Tässä alimmaisessa kuvassa taas poseeraa Sanni, pikkuinen prinsessa. Tarkkana pitää olla ei yhtään tiedä mitä mielenkiintoista tuolla aidan takana tapahtuu. Sannikin oli käynyt lääkärin tarkastuksessa ja kaikki oli ollut ihan hyvin.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti