perjantai 7. elokuuta 2009

Neste-Diesel "Löpö" saapui kotiin


Tänään sitten koitti se päivä kun noudimme Löpön kotiin ja samalla veljensä Nemo viettää meillä yhden yön ja huomisen päivän. Huomenna sitten Nemokin tapaa uuden perheensä. Löpö ei ole musta kissa vaan Löpöstä on tullut tumman ruskea, aluksi olin sitä mieltä että haluan uuden mustan kissan, mutta nyt olen ajatellut, että ei Löpön kuulu olla kopio Neste-Oilista, sillä ei meidän Oilia kukaan voi korvata ja Löpön pitää saada olla ihan oma itsensä eikä Oilin korvike, joten on parempi, ettei Löpö ulkonäöllisesti edes muistuta Neste-Oilia. Kyllä minulla on tänään ollut niin ikävä meidän Oilia, että ihan sydämeen sattuu. Löpö on aivan ihana mutta.......



Etualalla meidän Löpö ja taustalla Nemo



Ihmetyksen sormi olisi hämmästyksen suussa jos kissa osaisi sen sinne laittaa. Mihin kummaan paikkaan meidät on tuotu, onneksi on ruokaa ainakin laitettu tarjolle. Kummallekkin kissalle maistui ruoka ja matolääke ei sitten enää maistunutkaan, mutta ei se hyvää ole minustakaan. Pilvikin kävi tutustumassa, mutta Löpö sanoi Pilvelle ssssssssssshhhhhhhhhhhh ja silmät suurenivat ennestään.


Koirat on pesty ja huominen näyttelypäivä on sitten kohta edessä, sain juuri kuulla, että Mooses Tampereeltakin tulee näyttelyyn ja se oli kiva yllätys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti