sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Pentumainen päivä


Tänään meillä oli pentumainen päivä, jo aamusta aloimme odottelemaan koska se Jyry poika saapuu ja puolen päivän paikkeilla Jyry perheineen saapuikin pihamaalle. Sieltä saapuikin oikea pikku Enzo, vilkas, eläväinen ja rohkea pikkuleo. Bianca iloitsi heti veljen saapumisesta,kuten äiti-Lottakin Pilveä unohtamattakaan. Kahviteltuamme lähdimme sitten tuonne Pian järjestämään (Dreamsdogs) penturiehaan tuonne Kaarinaan. Paljon koiria olikin saapunut paikalle, oli pientä koiraa ja keskikokoista koiraa ja ja sitten meidän jättiläiset, paikalla oli Biancan ja Jyryn lisäksi Banjo ja kyllä kaikilla oli tosi hauskaa, siinä tutustuttiin monen moiseen pikkukoiraan. Pian tarjoilut olivat taas vertaansa vailla, sanalla sanoen suussa sulavia. Kun päästiin takaisin kotiin, niin ajattelimme, että taitaa sisarukset ollaväsyneitä, mutta ei hieman ruokatankkausta ja taas alkoi villi meno. Uskomattoman kauna sisarukset jaksoivat painia ja juosta kilpaa "karusellissa" mikä on selvästi Biancan ykkösjuttu kun leikitään. Välillä viruteltiin varpaita juoma-astiassa ja taas alkoi meno. Jyryä tulivat tervehtimään myös Luna, Bella ja Milana, eikä Jyryä yhtään pelottanut vaikka koiralauma ympärillä vain lisääntyi. Huikean hauska päivä josta otettiin monta sataa kuvaa, mutta kun latasin niitä koneelle niin juuri ennen loppua loppui akku kamerasta ja kaikki olisi pitänyt aloittaa alusta, mutta koska tässä talossa on nyt myös väsyneitä ihmisiä eikä ainoastaan koiria niin tästä tuli jatkokertomus, kuvat seuraavat huomenna. Kiitos Jyrylle perheineen, että jaksoitte tuoda Jyryn näytille oli tosi kivaa, kiitos myös Tarjalle ja Banjolle hauskasta seurasta penturiehassa.



Hei Jyry tervetuloa.



Pilvi ja Jyry



Sisko ja sen veli



Veljekset Jyry ja Banjo



Tervetuloa penturiehaan



Hiekkalaatikolla on hauskaa



Yhä ylös yrittää kasan päälle kiipeää.



Tarjan tasku aina on niin arvaamaton.



Uusi kaveri



Taas uusi kaveri



Monta uutta kaveria



Kivoja ihmisiä ja pieni uusi kaveri



Lisää kavereita


 


Lisää kavereita



Tuohon minä haluan tutustua



hei lähde leikkimään



Jyry terhakkana



Ensimmäinen yhteikuvan yritys, olihan ne jus rivissä.



Samassa kuvassa Bianca, Jyry ja Banjo



Sisarukset



Pian herkkupöytä


 



Pia jakoi kaikille osallistujille yllätysherkkupussin ja löytyipä sielä kiva pallokin. Arpajaisetkin pidettiin, mutta onnetar ei siltä osin suosinut meitä.



Kotiin palattuamme meitä olikin vastassa tämän kaltainen laulukuorio.



Rapsuta rapsuta rapsuta



Milana kyselee Jyryn kuulumisia


No niin nyt saitte nähdä kuvia meidän hasukasta päivästä. Bainca nukkui koko yön yhdessä ja ainoassa paikassa ja katsoi minua aamulla onko pakko nousta ylös sillä mua VÄSYTTÄÄ, sii aivan ihanan hauska päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti