maanantai 18. lokakuuta 2010

Harjausta ja kynsien leikkausta


Tänään on ollut koiranhuoltoilta, lenkkien jälkeen aloitettiin koirien harjaus ja kynsien leikkaus, tänään olivat vuorossa Luna, BB ja Pilvi sekä Milana. BB:llä on kummallinen käsitys kynsien leikkaamisesta, se tapahtuu seuraavasti minä leikkaan kynsiä ja Harry harjaa samanaikaisesti BB:n rintaa, muuten ei hommasta tule yhtään mitään, heti jos harja pysähtyy niin alkaa venkoilu. Koskaan en ole leikannut liikaa tai satuttanut BB:tä, mutta jostain syystä BB ei todellakaan pidä kynsien leikkaamisesta. Pilvi taas ei tahdo pysyä paikoillaan kahta sekunttia joten sekin on ihan työläs toimenpide. Milana ja Luna sitten taas nauttivat turkin hoidosta onneksi, sillä muuten olisi tosi työlästä jos kaikki venkoilisivat vastaan. Kamera on tänään mukana Lunan ja PIlven lenkillä ja saatiin taa muutama ihana syksy kuva.



Luna ja Pilvi



Meidän Lady Luna



Luna kuuluu koirien parhaimmistoon ja muistan olla kiitollinen jokaisesta yhteisesetä päivästä. Oli niin lähellä että olisin Lunan menettänyt, mutta onneksi kohtalo päätti, että saamme jatkaa yhteistä matkaa.





Kanervikossa vilisee



En tiedä ovatko koiramme oppineet tämän rakkauden soihin minulta, mutta lenkillä on aina pakko poiketa suolle, sillä se vasta saa aikaan riemullisia loikkia ja vauhdikasta menoa.



Lunan suojuksua



Ei tarvitse miettiä kuka on meidän lauman mielistelijä





Silmät tummat niin kuin syksyinen yö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti