lauantai 21. toukokuuta 2011

Sinappi blileet


On kiva välillä järjestää teema bileet ja niin päätin järjestää bileet nimeltään "ota oma sinappi mukaan". Tämä vain selityksenä jos ihmettelette miksi kaikilla on sinappipurkki kädessä.Saimme viettää oikein hauskan launtain ystävien seurassa, on se hienoa kun on samanhenkisiä ystäviä ja kuka nautti eniten no Milana kun oli rapsutusta ja seurustelua oikein sylin täydeltä, no aika täynnä sitä alkoi olla kaksi syliäkin välillä. Banjo ja BB nauttivat toistensa seurasta kun kummallakin oli tylsää kun ei ollut leikkikaveria, meillä aikuiset koirat vai makoilivat varjossa vaikka BB kuinka yritti niitä kiusta ja Banjokin tarvitsi leikkikaverin joten nämä kaksi olivat ansainneet toisensa.



Jihui leikkikaveri tuli.



Banjo ja BB



Kari ja BB



Me niin tykätään.



Suukkosuu



Hupsista keikkaa





Kaivolle



Et muuten mahdu tähän juomkuppiin kun mä pesen siinä mun varpaat.



Mahdun



Ei kun menoksi



Kaverukset parhaasta päästä.



Sylin täydeltä



Ei ole koira sohvalla eihän?



Kiitos vierailusta olipa kiva nähdä teitä kumpaakin ja Milana tykkäsi tosi paljon. Muistittehan viedä isukki Enzolle terveisiä.


Sisko Belindaltakin tuli hauskoja terveisiä.



Ai kun minua nukuttaa mistä löytäisin hyvän nukkumapaikan.



Olisiko se tässä



Vähän ahdas tämäkin



Nyt se löytyi tähän voin nukahtaa.


Milanan mamma-blogi 36 vrk


Milana on syönyt tänään oikeesti ihan koirille kuuluvaa ruokaa ja oikein kunnon määrän. Kyllä ollaan kaikki iloisia kun ruoka alkaa maistua muruselle. Milana on myös lenkkeillyt ja vastaanottanut vieraita joten Milanalla on ollut tapahtumarikas päivä. Nyt Milana nukkuu rauhallisesti ruusunpunaisen peiton päällä ja tuhisee.



Otimme lenkin rauhallisesti kun Milkulla tuota turkkia riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti