lauantai 7. tammikuuta 2012

Meille satoi lunta


Eilen vielä touhuttiin kesämeinigillä, mutta tänään meille satoi lunta. Ainakin yksi joka nauttii tuosta lumesta on Bianca kyllä vauthia ja riemua riitti.  Minulla oli tänään kaksi hyvin erilaista lenkkikaveria mukana metsässä. Tai toisesta täytyy sanoa ettei ihan metsäänkään päästy. Mutta Biancalla oli hauskaa.



Maasta se pienikin ponnistaa



Heittämällä yli esteiden



Lentää matalla kun siivet puuttuu



Väistykää risut ja männynkävyt täällä tulee BB



Mulla menee lujaa eikä vauhti pysähdy millään



BB:llä iski lumihulluus



Täysillä kohti seikkailuja



BB:llä oli todella hauskaa lumisessa metsässä ja niin myös minulla,



No poseerasin mä välillä kun mamma niin kauniisti pyysi. Belunan Fazer Bianca Lotan tytär edellisestä pentueesta. Ihana luonteinen vilkas, leikkisä aivan valloittava persoona. BB on perinyt isänsä vilkkautta ja luonnetta kuten myös äitinsä nöyryyttä ja tottelevaisuutta, ihan lapsi kerrassaan.


Madam Lotta 47 vrk



Lotta oli tänään sitä mieltä, että 100 metriä on aivan riittävän pituinen ulkoilulenkki ja siihen meidän kaikkien oli tyytyminen, Lotta teki täyskäännöksen ja toi vatsansa kotiin ja kävi köllöttelemään vatsan viereen ja siinä Lotta onkin aika hyvin viihtynyt tänään tosin välillä on syöty, sillä tarvitseehan lapsoset ruokaa.



Tämä riitti mennään kotiin .



Ei edes Pilven kätilöntaidot riittäneet houkuttelemaan Madam  Lottaa pidemmälle joten BB sai jatkaa matkaa ilman äipän seuraa, mutta ei se BB:tä haitannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti