sunnuntai 20. tammikuuta 2013

ONNEA 13 kertaa XL-murut

Tänään on XL-pentujen juhlapäivä, kaikki 13 viettävät 1 vuotis synttäreitä ja olenkin saanut muutamia kuviakin päivän sankareista , joita onnittelen jkaista erikoisrapsutuksilla, olette niin hienoja haukkuja kaikki.
Belunan XL "Sissi"

Sissi ossa jo verijälkeä hyvin koska sitä on treenattu peuranverijäljellä.

Synttärilahjaksi Sissi sai vetovaljaat.
Belunan XL "Rudolf"

Rudolf pelaa talvijalkapalloa

Lumiesteet joskus hidastavat

Maantienkulkija

Kasvattajaposeeraus

Rudolf ja kaikki Rudolfin pallot

Belunan XL "Romeo"
Belunan XL "Max" vietti juhlapäivää Turussa näyttelyssä
Belunan XL "Hertta"
 Hienosti Max onnistui ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään  ERI1 + SA omassa luokassaan. Erittäin upea suoritus. Komea oli poikakin. Minulla oli ilo viedä poitsu kehään, on se vaan niin erilaista viedä tuo uros kuin nartut kehään, hieno kokemus. Toinen synttäri sankari joka vietti samassa paikassa juhlapäivää oli Hertta mutta kuvia ei vielä ole ne listään kun saan ne hovikuvaajaltani tuolta Tampereelta. Hertallakin meni hienosti.
Kauniisti seisoo Hertta
  Sitten näyttelyissä oli myös Milanan lapsi Nelson joka menestyi myös hyvin eli ERI oli arvosana. Ja tietystikki Hertan ja Maxin isukki oli lähtenyt  juhlimaan lastensa kanssa Moose poika joka myös sai ERIn Minulla oli mukana Milana joka sai myös ERIn ja sitten Luna josta tuli ROP veteraani ja me päästiin juoksemaan isoon loppukehään se on hieno hetki aivan upeaa kun saa juosta isolle kentälle.
Tuon takiako me mamma juostiin siellä koko päivä

Nyt veteraani on väsähtänyt

Eihän juosta enää eikä poseerata.

Khaimas` Lightning Luna ROP veteraani. 
Lisää näyttely kuulumisia huomenna. Ainoa asia mikä minua tänään todella harmitti oli se, että menetin koko koulupäivän, olisko johtunut hieman tarkasta tuomarista, sillä hän sai aikaa vierähtämään tovin jos toisenkin, tuomari  oli D´hooge Paul Belgiasta. Kasvattajaluokassa sijoituimme kolmanneksi sekin oli hienoa, että oli kolme kasvattajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti