maanantai 28. tammikuuta 2013

Viikon aloitus tehty

Taas on aloitettu yksi vesisateinen viikko näin talven keskellä. Märkiä niin tosi märkiä koiria muutama kappale tallustellut pitkin asuntoa. KYllä minulla vaan on niin ihania koiria että ei voi parempaa toivoakkaan. Bella ihana itsepäinen mummeli, Luna viisas veteraani, Diwa ihana apinatyttö, Lotta aina äitinä paikalla, Milana oman tiensä kulkija, Bianca suuri uhkea lapsi, Taiga päiviemme valo ja piristys ja pikkuinen Pilvi joka kaikesta pitää huolta suurella sydämmellä ja tarmokkuudella. Tässä lisää kuvia eiliseltä metsäretkeltä.
Luna

Luna ja Pilvi

Pilvi, Taiga ja Luna

Mä näitä polkuja tallaan kait.....



Vanhuus ja viisaus, nuoruus ja hulluus

Enkös mä mahdukkaan joka kuvaan kysyy Pilvi?
 Huomenna sitten taas menen koulun puitteissa tekemään ongelmakoirakäyntiä. Se on hyvin mielenkiintoista ja jännittävää. Edellisen käynnin perusteella olin laatinut perheelle stressittömän kauden ohjeet, joita he ovat toivottavasti tunnollisesti noudattaneet ja nyt sitten menen katsomaan mikä on tilanne ja voidaanko siirtyä seuraavaan vaiheeseen.
Mikä on koiran tehtävä no lajityypillisten tarpeiden tyydyttäminen ja yksi niistä tarpeista on haistelu, mitä Lotta tässä tekee.

Luonnon oma agilityrata

Lotta hyppää  ja loikkaa

Ja tässäkin on mitä herkullisin haju

Ja matka jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti