sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Toinen koulupäivä

Tänään Taigalla oli jännittävä aamu, sillä Taiga pääsi mukaan kouluun. Taiga oli "taitava tyttö" ja  väsähti koulussa niin kovasti että vain tasainen tuhina kuului kun pieni eläin veteli unia harjoituksen jälkeen. KePoni tuli hakemaan Taigan ruokatunnilla kotiin ja toi Lotan tilalle niin että Taigalle ei tullut liian raskas koulupäivä. Tänään Lotasta hauskin koulutunti taisi olla ruokatunti, mutta välillä tarvitaan herkkuhetkiäkin, niin asiat menevät sitten paremmin pitkäkestoiseen muistiin kun ei ole nälkä. Tämän viikonlopun neljä harjoitusta olviat siis.
- Huomiomerkin opettaminen ja liikkuminen sen kanssa.
-Vapaaehtoinen katsekontakti ja luvan kysyminen
- Vetämättä hihnassa kulkeminen
- Odottaminen
Näiden asioiden opettaminen toisille ei olekkaan niin helppoa kuin ensinäkemältä tuntuisi.
Lotta ja herkkuluu

Nam nam

Lotta koulussa
Iloinen luokkamme

Työparini Sirpa
  

2 kommenttia:

  1. Hei Arja, oletko huomannut, että sinulla on mennyt "rikki" neljännesmiljoonan kävijän raja sivuillasi. Ei ihme, sillä osaat niin mukavasti ja todenperäisesti kuvata ja (valo)kuvata elämäänne lemmikkienne keskellä. Siinä missä luen Hesarin päivittäin luen myös sinun kirjoituksesi.
    Vieläkö Einari-kukko on kanalassa herrana ja onko se edelleen äkeä sinulle?
    Ethän siirry naamakirjaan; sinnehän on hukkunut koko Leonbergin-sivusto, kun ei kukaan enää kirjoittele.
    Pian sitä taas sataa, lunta nimittäin. Huomenna kolan varressa, sitä ennen nukutaan.
    Terkkuja Marja-Liisa ja Ansku

    VastaaPoista
  2. Empäs ollut huomannut että noin monta katselukertaa on sivuillani ollut. Einari on voimissaan ja johtaa kanalaa kahden poikansa kanssa. Toinen pojista saa ehkä uuden kodin sitten tuolta saaristosta kesällä. EInari ei ole enää äkeä herra vaan on perheen perustamisen myötä hieman ruvennut pehmoilemaa. Minun blogini ei häviä naamakirjaan vaan pysyy täällä omalla paikallaan. Kiitos etä pystyn viihdyttämään ja vaikka välillä on surullistakin kerrottavaa mutta se on sitä meidän elämää.

    VastaaPoista