lauantai 9. maaliskuuta 2013

Euran ryhmä näyttely

Tänään oltiin sitten Lunan kanssa tuolla Eurassa ryhmänäyttelyssä. Halli ei ole mikään kovin lämmin ja paljon koiriakin oli ahtautunut pieneen tilaan, mutta sopu antoi tilaa ja ei me koonaan palelluttukkaan kun oli vaatetta tarpeeksi päällä. Järjestelyt sujuivat hyvin. Koko päivä saatiin kulumaan koska Luna oli ROP veteraani SA ja PN 3, joten Luna pääsi loppukehää, tosin ei me siellä menestytty mutta on se aina saavutus sinne päästä. Ensimmäisenä kuitenkin kehään meni Belunan Magic Nelson "Nepa" joka olikin oman luokkansa 1 ERiI arvostelulla. Hienoa Nelson ja onnea Satu ja MIkko.
Nelson
Tahtoo herkkuja

Kaunis poika

Luna ja Kepo seurustelee

Nelson seisoo edelleen niin kauniisti.

Khaima´s Lightning Luna

Luna oli siis ROP veteraani sai SA:n ja oli PN 3

Pihamaalla ikuistettu



Aika pieni ruokakuppi?


Loppukehässä Lunan kanssa

Haaveita vain.
 Hieno näyttelypäivä kerrassaan ja hauska oli tavata tuttuja. Terveiset myös Palomalle ja Banjolle jotka eivät tänään päässeet mukaan , mutta kun Tarja on taas iskussa niin eiköhän sitä sitten taas yhdessä reissata eri näyttelykentille hauskuuttamaan ihmisiä. Pari kuvaa Betun touhuista. Betu ja Perla viettävät hauskaa puolituntista ja näyttää että Perlalle on siivet niin vauhdilla sitä Betua juoksutetaan.





 Rudolf oli myös Juukassa näytelyssä ja poika sai hyvän arvostelun, mutta valitettavasti tuomari löysi hammaspuutoksen P2 ylhäältä oikealta puuttui, harmittava juttu, mutta ei se Rudolfista  haittaa yhtään ja pettymyksen jälkeen Hennakin jaksaa taas hymyillä, mutta harmittaahan se (minuakin).
Rudolf Pirjon esittämänä

Kaunis poika

Hyvää jatkoa teille.
 Sitten vielä kaunis kuva Eemelistä emäntänsä kanssa.
Eemeli emäntänsä kanssa, kaunis pari.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti