keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Paljon hauskoja kuvia

Nyt on taas kiva laittaa  kasvattien kuvia tänne ja onkin monta erilaista hauskaa kuvaa. Tässä ensimmäiset kuvat Jyry pojasta, joka kuulemma on päättänyt, että nyt on kevät siitä huolimatta, että juuri Seinäjoelle satoi 40 cm lunta. Jyry kuitenkin  on päättänyt aloittaa kesäturkin käyttöönoton. Ylimääräiset karvat Jyry kuulemma lahjoittaa Suvin karvalankamatolle.





 Kiitos Suvi ja Jyry kuvista ja tervetuloa talvilomallanne käymään täällä odotellaan kovasti.
 Tässä kaunis kuva neidosta Hertta nimeltään. Seuraavana Hertan kaunis sisko Peppi, joka on sittent aas Annen ja Kiian murunen.

Kaunis kuva Pepistä. Sitten kuvat joista olen niin suunnattoman iloinen kuvissa ovat Banjo, Betu ja Perla. En tiedä miten voisinkaan kyllin kiittää Tarjaa ja Karia tuosta hienosta työstä mitä he uupumatta ovat jaksaneet tehdä kun Betua on sopeutettu heidän perheeseensä.  Kun asioita tekee huolella ja rakkaudella on lopputulos näin hieno. Betulla on aina erityinen paikka minun sydämessäni ja Betu mistuttaa aina siitä kuinka Kirpun oli lähdettävä ja jätettävä rakkaansa tänne. Uskon että Kirppu siellä jossain hymyillen katselee Betun elämää tuolla Karin ja Tarjan perheessä.




Onnellisten Belunalaisten elämää perheensä parissa. Laitetaan tähän lopuksi joku kuva omistakin karvakuonoista.
 Omia ihania karvakuonoja talvisessa maisemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti