lauantai 27. huhtikuuta 2013

Kevättä etsimässä

Tänään ollaan koirien kanssa etsitty kevättä, puutarhakalusteet on kaivettu esiin, eikä me olla annettu häiritä vaikka pihallamme onkin iso lumikasa vielä sulamatta. Nyt juuri lämpiää sauna ja kohta päästään sanomaan. Kuohari odottaa kylmässä ja KePo tekee saunaherkkuja, mitä muuta sitä voisikaan lauantai-illalta odottaa. Päivällä valmistettiin taas kuukauden satsi noita vihanneksia ja uutena vihanneksena koirat saavat tehdä tuttavuutta valkoiseen paprikaan se oli minullekkin ihan uusi tuttavuus, sitä me höystettiin ihanalla uudella tillillä ja kesäkurpitsalla, tuoreella kurkulla, violeteillä ja keltaisilla porkkanoilla, parsakaalilla, punakaalilla ja kahdella eri salaatilla, nami nami.
 Kyllä heräävä luonto on niin kaunis ja täynnä linnunlaulua.
 Suopursut tuoksuvat vaikka eivät vielä olekkaan kukassa. Suo on niin kaunis elementti, sillä siellä vuodenajat näkyvät sosi selvästi. Minun lempipaikkani on tuo suo ja siellä on jotain hyvin rakasta minulle.
 Koiratkin nauttivat niin kovasti kun ei tarvitse vain polkuja pitkin juosta vaan saa painella ristiin ja rastiin pitkin metsää.
 Luna on niin ihana nalle. Mennä tossuttelee pitkin ja poikin ja risut ja männynkävyt tarttuvat muhkeisiin housuihin. Kyllä veteraanikoira on niin suloinen ja niin täynnä elämän viisauta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti