sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Kokemus eläinlääkäriltä

Avoin kirje sinulle, joka myös olet saapunut koirasi kanssa elänlääkärin odotushuoneeseen:
Olin koirani kanssa eläinlääkärin odotushuoneessa, koirani oli sairas ja stressaantunut. Yritin tehdä tilanteesta mahdollisimman rauhallisen ja miellyttävän omalle koiralleni ja vetäydyin erilleen  odottamaan vuoroamme. Sinä,varmaankin vain hyvin ajattelematon ihminen, joka tulit pienen Kiinanharjakoiran kanssa odotuhuoneeseen koirasylissä ja huomasit meidät toisessa päässä odotushuoneessa. En tiedä mitä mielessäsi liikkui kun päätit suunnistaa luoksemme, lupaa kysymättä marssit koirani luokse ja  työnsit pienen koirasi kiinni minun koirani kuonoon . "Katso iso koira". Hämmästykseltä en saanut avattua sanaista arkkuani, ja onneksi koiranikaan ei niin tehnyt  ja aiheuttaut pienelle koiralle sydänkohtausta tai ikuista pelkotilaa. Ilmeeni varmasti kertoi kaiken koska otit koirasi ja sanoit: " Mennään pois iso koira ei tykkää". Oikea lause olisi ollut mennään pois ja lujaa ison koiran emäntäkään EI TYKKÄÄ. Minun mielestäni elänlääkärin odotushuoneessa pitäisi olla iso kyltti koirat eivät saa seurustella keskenään koska aina näköjään löytyy ihmisiä, jotka eivät ajattele koiransa parasta. Et voi koskaan tietää mitä varten koira on lääkärille tuotu, et voi olettaa, että kaikki ovat vain rokotusta hakemassa, koiralla voi olla tarttuva sairaus tai se on niin kipeä ettei halua vieraita koiria lähelleen.




3 kommenttia:

  1. Meitä on monenlaisia.

    VastaaPoista
  2. Ei juuri pahempaa paikkaa löydy kuin odotushuone on. Koirankin joudun aina narraamaan sisään ja se yrittää pitää oven pihtipielistä kiinni, kunnes saan sen sisäpuolelle. Jos joutuu odottamaan se tuijottaa silmiin ja anoo poispääsyä surkeana. Emmekä koskaan ole yksin tilanteessa, aina on joku toinenkin stressieläin paikalla. Onneksi kissat ovat häkeissä. Yleensä edellä kuvaamasi tilanne on tuttu. Tullaan porukalla ihailemaan iiiiisoa leoa, joka ei todellakaan nauti tilanteesta.
    Toivottavasti seuraavaan kertaan on pitkä aika.
    P.S. Kyllä oli mahtavan pitkät korvalehdet kaverilla.

    VastaaPoista
  3. Tuollaisia korvia ei voi kuin ihailla, suloinen pieni eläin. Eivät ihmiset varmaan pahaa tarkoita mutta kun puuttuu aivot.

    VastaaPoista