lauantai 6. huhtikuuta 2013

Onnea Prinsessa ja prinssit

Tänää täyttävät Bellan ja Aslanin pennut 4 vuotta, niin se aika vain kiirii. Kasvattaja onnittelee murusiaan koko sydämmestään. Sanni prinsessan synttärikuvat olivat odottamassa minua sähköpostissa kun heräsin olimpa siitä hyvin iloinen. Toivottavasti Eija sinulle sopii, että laitan tähän pienen pätkän missä kerrot Sannista, minusta se oli niin kauniisti kirjoitettu.
Katkelma Sannin emännän kertomana:
Luonteeltaan Sanni on suuri sydän. Sen tuntee jo silmien katseest. Sanni se katsoo suoraan silmiin vaiks kuin kauan, kun jotain on mieles. Erittäin ihmisrakas, haluais tutustuu kaikkiin maailman ihmisiin, jos sais siihe luvan.  Ilosuus ja leikkisyys on merkittävä osa Sannia.  Haluais leikkii viel, kun vastapuoli jo kyllästyy. 'Ikuinen pentu', suuri sellainen. Sannii on helppo käsitel, tottunu kosketukseen ja nauttii korvienkin hoidost. Ei pränkkää sillo ollenkaa vastaan. Osaa Sanni joskus vallatonki olla. Jos jotain tekee oikein kovast mieli, tottelevaisuus unohtuu. Yleens tällaseen liittyy ympäristös oleva mielenkiinnon kohde, ihan vaiks se toinen koira. Sannin hännänheilutuksest ja suunnanvaihdost päätellen sillon pitäis käyd moikkaamas, eikä men emännän menosuuntaan.

Edelleen Sannin lempipaikka on metsä. Vaikkei ny talvel ihan umpimettään oo päässykkään, ollaan me silti sin reittei raivattu. Mettän lumihangestki on löytyny ihanii hajui ja jälkii on seurattu. Joskus on haistettu jotain jännittävääki ja häntä on menny ihan kaarelle. On kuunneltu ja tarkkailtu. Koton sisätilois Sanni on tottelevainen, tavat on omaksuttu. Enää ei hypit vieraiden tulles, vaiks tuulikaappiin tunketaanki oven auetes. Kun ei millään jaks odottaa kuka sielt tullee, ei ainakaan paikallans istuu.

Aamuherätys (tai emännän herätysyritys) on kuuma hengitys naamalle ja perään kasvopesu. Jos ei aut, Sanni jatkaa kans vähä viel unii. Sannil isäntä on edelleen se ykkönen, mut emäntä tulee hyvänä kakkosena.  


Sannin paras kaveri "sisko" Nelli

Sanni

Lumimönkijä Sanni
Kevään toivotukset Sannilta ja onnen toivotukset kaikille velipojille. Terkkuja myös iskä Aslanille ja äippä Bellalle sinne jonnekkin... Kiitos Eija ja Jukka

Oliverin synttärikuvat
Oliver ja Oscar

Lisää herkkuja
Lisää kuvateksti
Lisää kuvateksti
Oliverin herkku on kuulemma täyteyt kroisantit ja niillä on synttäreitä juhlittu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti