lauantai 11. toukokuuta 2013

Omatoimikoira

Tänään Taiga oli niin omatoiminen, sillä olinhan kertonut, että huomenna mennään Tuomarinkartanon näyttelyyn, siihen mitä varten me ollaan harjoiteltu, siihen missä pitää juosta ja missä pitää seisoa ja vielä näyttää ne kauniit valkeat hampaatkin ja mitä ennen mamma pesee Taigan, no Taiga päätti sitten hoitaa sen homman ihan itse.
Pesulle! Ei ole toddellista miettii Bianca

Hei mä osaan uida

Ihanaa viilentää mukavasti.

Mä olin uimassa hei kaikki näittekö.
 Milanakin kävi viilentämässä itseään rauhallisesti ja vain rannassa.
Rauhallisesti, hui onko vesi kylmää.

Toi lapsi on ihan sekaisin se ui tuolla ympyrää.


Minäkö harvahammas?


Söpö, märkä rapanen rinsessa.


Mihin se nami nyt hävisi?


Luna oli tänään toisella kaverikoira keikallaan tuolla Turun eläinsuojeluyhdistyksen avointen ovien päivässä. JOkunen kuvakin varmaan löytyy kun saan ne itselleni, minulla EI ollut itselläni kameraa mukana.
 Luna on hyvin sympaattinen kaverikoira, kaikki saavat halata rapsuttaa ja jotkut hyvin erityiset ihmiset saavat jopa lipaisun poskelleen. Hieno päivä, lämmin ja hauskan tapahtumarikas.

1 kommentti:

  1. Teillä oli sitten talviturkkienheittopäivät (olipa pitkä sana). Meillä Ani tuskin kastaa vapaaehtoisesti pikkupikku varpaansa; niin on prinsessa. Huomenna täytyy viedä vaikka houkutellen pesuhuoneeseen, jos ei muuten niin räsymatolla raahaten. Pesun jälkeen on sitten riemu ja riehakas olo, vaan se sinne meneminen!!

    VastaaPoista