keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Matkijakoira

Ei kukaan noista muista koirista osaa seurata toisten tekemisiä niin kuin Taga, milloin se opettelee kiipeämään tikapuita KePon perässä ja nyt huomasin hassun matkimisreaktion. Luna meni syömään kultapiiskun lehtiä.
Luna syö kultapiiskun lehtiä.

Taigaa seuraa tilannetta

Luna lopetti ja Taiga saapui samaan kohtaan

Syömään kultapiiskunlehtiä.
 Sitten hieman asiaakin koirien irrallaan pidosta. Kaikki varmasti muistamme, että koirat pitää pitää kytkettynä ajalla 1.3-19.8. Mutta kuinka moni muistaa tai tietää että muuna aikana koiria saa pitää vapaana vain jos siihen on maanomistajan tai metsästysoikeudenhaltijan lupa näin sanoo metsästyslaki pykälässä 53. Metsästyslaki ei erottele eri rotuja vaan laki koskee kaikkia koiria. Jos tällainen lupa koiran irrallanpitoon on tullut hankittua, niin silloinkin koiran pitää olla välittömästi kytkettävissä. Omalla piha-alueella tai puutarhassan koiraa saa pitää vapaana ja myös koirien ulkoiluttamiseen tarkoitetuilla alueilla. Jokainen joutuu sitten itse miettimään kuinka lainkuuliainen on vai  rikkooko lakia ?.
Hurmuri Eemeli oli hurmannut tällaisen neitokaisen.

Eemelin uusi tyttöystävä

Mwenen tästä ohi ihan muina koirina, on se sen verran iso otus tuo tuossa mikä makoilee tuossa ihan hiljaa paikoillaan.

Hei tämä onkin koira eikä norsu, ihan samaa mieltä tuumii Eemeli tämä onkin koira eikä hiiri.
Tuo Eemeli poika on kyllä tehnyt niin hyvää työtä kaikkialla missä liikkuu isäntänsä Keijon kanssa, ei parempaa kuvaa voi saada tuollaisesta isosta koirasta kuin tästä parivaljakosta saa, kaikille ollaan ystävällisiä tuli sitten vastaan isoja tai pieniä, eläimiä tai ihmisiä. On siinä kaksi todellista hurmuria.

1 kommentti:

  1. Eemeli on ehdoton lemppari täälläkin. Todella ihana pari, kirjaimellisesti ISÄNTÄ ja KOIRA.

    VastaaPoista