sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Päättäjäiset

Tänään ollaan oltu joululahjaostoksilla ja käytiin myös kiinalaisessa syömässä. Eli laatuaikaa ollaan vietetty yhdessä ja se tarkoittaa, että koirat ovat saaneet hieman vähemmän aikaa itselleen, mutta joskus ihmisetkin tarvitsevat aikaa toisilleen. Pilven kanssa me kuitenkin oltiin rallytokon päättäjäisissä ja suoritettiin kaksi hienoa rataa jotka kouluttaja oli meille valmistanut. Pilvi on niin innoissaan noista koirakavereista ja hajuista että meinasi ihan radat jäädä sivuseikaksi, kun siihen vielä lisätään se, että emännän on lähes mahdotonta hamottaa mikä on 270 asteeta oikealle ja 360 vasemmalle, niin lopputuloksena oli HAUSKAA sähellystä. Pilvelle riitti, että diplomi tuli ja ei jääty luokalle, Pilven diplomi maistui niin hyvälle (= possunkorva). Kiitos Sirpalle hauskasta kurssista.
Kivaa oli ja namia tuli.
Sitten meillä oli kanalassa tänään ihana yllätys kun KePo meni hakemaan munia, siellä oli sellainen värikirjo pesässä että voi ihmettä vai mitäs tuumaatte tästä.
 Meillä oli ruskeita munia ja valkeita munia ja sitten noita ihania vihreitä munia, minä niin toivoin että jokin uusista kanoistamme olisi sellainen joka osaa munia vihreitä munia ja toiveeni on kuultu, ne ovat todella kauniin vihreitä, tuo kuva ei tee niille oikeutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti