perjantai 27. joulukuuta 2013

Rakkautta sateen keskellä

Olen tänään saanut niin paljon rakkautta komealta nuorelta urokselta, eikä  KePokaan ollut yhtään mustasukkainen. Enempää koira rakkautta ei voi saada kun mitä Eemeli minulle jakeli. On siinä niin komea uros, ettei voi kuin ihailla. Mikä kaunis väri ja niin lemepä luonne, Eemeli kuuluu XL pentueeseen mutta Eemelin kohdalla on tainnut noita X ja L:iä tulla monin kertainen määrä. Mutta nimensä veroinen poika on kun nimi on Red Paron niin erittäin kauniin tumman punaisena hohtaa tuo hienosti hoidettu vahva hieno turkki. Eemeli on niin ihmisystävällinen koira että en yhtään ihmettele kun päät kääntyvät kun tämä pari, mies ja koira yhdessä liikkuvat.
Komeat pojat Keijo ja Eemeli

Tuleekohan minusta iso kun olen aikuinen.
 Eemelin perheen luonna on niin hauska käydä, siellä on ihana kodikas tunnelma joka henkii niin ihmisistä kuin talosta ja Eeemelistäkin. Tuossa kodissa  asustaa onni, siitä ei voi erehtyä. Kyllä kasvattaja oli iloinen kun sai nähdä tuon ihanan Eemelin kiitos että saimme vierailla luonanne, teitä on aina niin suuri ilo nähdä. Sade yritti pilata meidän valokuvaukset, mutta tässä muutama kuva kuitenkin. Kiitos Marja ja Keijo hauskasta iltapäivästä.
Kasvattaja mamman kanssa kuvassa.

Suukkoja suukkoja

Eemeli

Ihana haukku

Hei hei Eemeli oli niin kiva nähdä.

Sateen sattuessa taidan siirtyä sisätiloihin.

2 kommenttia:

  1. Onpa koirassa paljon isoisänsä näköä !

    VastaaPoista
  2. Teija Niemi kirjoittaa:Ihan mahtavan näköinen on tuo Eemeli... Hienot värit. Aivan IHANA !!! Tulee mieleen, että isukki Moosekin on niin ihmisiin leimaantunut ja rakastaa ihmisiä eikä ole ikinä pelännyt mennä tutustumaan yhteenkään uuteen ihmiseen.

    VastaaPoista