perjantai 17. tammikuuta 2014

Koiruus


Tänään sain ystävältä vinkin tästä upeasta kirjasta, joka minun oli ihan pakko tilata, se suorastaan huusi että pääsisi minun kirjakseni.



Tänään sitten on koiranpesu ilta Taiga pitää pestä näyttelyä varten ja olen melko varma, että Taiga on ihan erimieltä tästä asiasta. Taigalla on kyllä jonkin asteinen murrosikäkohtaus menossa. Taiga on päättänyt, että tarhaan meno on ihan tyhmää joten aamulla kun kaikki koirat menevät tarhaan niin Taiga juoksee ympyrää ja kurkkii nurkan takaa eikä aiokkaan mennä tarhaan. Taiga ei myöskään halua tulla sisälle vaan taas alkaa sama piirileikki. Häntä on pystyssä kuin pystykorvalla. Kun tulemme kotiin töistä niin koko tienoo kaikuu Taigan mörinästä, se ei ole haukkumista vaan matalaa voimakasta mörinää se alkaa todella naurattaa moumoumoum. Kaikki ruokainen Taiga ei sitten syö lihaa ollenkaan (en käsitä) ja onneksi minulla on lohta tarjolla sillä se kelpaa kyllä. Innolla odotan sunnuntain näyttelyä, sillä Taiga voi järjestää yleisölle unohtumattomia hetkiä.
Taiga on sänkyni lisäksi vallannut sydämeni ihan kokonaan. Joskus oikein pelottaa kuinka paljon tuota karvakasaani rakastan. Rakkaita ovat muutkin koirat ja kissat, mutta Taigassa on taikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti