sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Nyt oli ihan pakko nauraa

Meidän koiramainen viikonloppu jatkui tänään sillä Mooses ja Nelson tulivat käymään. Koirat oli käytetty uimahalissa ja ne oli putsattu ja buunattu viimeisen päälle kasvattajan tapaamista varten. Kauniit puhtaat pojat saapuivat meille vauhdilla ja sitten pojilla oli niin hauskaa siis todella hauskaa.
Täältä tulee Mooses ja Nelson

Hei tytöt mitä kuuluu?

Tuoksuu tytöille.

Merkataan omat tuoksut.

Merkataan lisää.

Mooses ja Nelson vielä ihan puhtaina

Mooses

Nelson ja jojot

Kiire kiire..

Belunan Magic Nelson

Täällä tuoksuu tytöt

Täältä tulee Nelson

Täältä tulee Mooses

Belunan Kingly Mooses



 Tässä lopputulos, kaksi niin väsynyttä ja rapaista koiraa, mutta puolustuksen puheenvuorona voin sanoa, että pojat ovat kyllä nauttineet täysillä. Anteeksi Mikko, että taas joudut lähtemään meiltä märissä rapaisissa pöksyissä. En tiedä mitä meillä tapahtuu mutta kaikki koirat muuttuvat Rapa-Roopeiksi (ja Mikko) ja ihanan märän koiran tuoksuisiksi. Anteeksi, että nauroin, mutta ei vain voinut mitään eikä se ollut vahingoniloa vaan ihan vilpitöntä. Tervetuloa vaan Belunan mutakylpylään.

1 kommentti:

  1. Kiitämme viihdyttävästä vierailusta!
    Haju automatkalla oli kerrassaan miellyttävä ja pojat saivat suihkun kotin päästyä. Meillä on teidän omaisuutta: 25 kaarnanpalaa ja kolme havun oksaa, lisäksi ainakin 10 kiloa hiekkaa. Palautetaan kun seuraavan kerran nähdään! :D Nyt meillä on kaksi onnellista, väsynyttä ja ennenkaikkea suihkun raikasta koiraa!

    t. satu

    VastaaPoista