sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Kyläilyä


Tänään kävimme katsomassa Amaliaa ja Amalian perheen uutta vauvaa, kyllä ihmisenlapsi on suloinen. Kiitos että saimme vierailla luonanne. Kamera ei tänään ollut mukana tällä vierailulla.
Ihana Amalia
 Olen jo pitkään ihmetellyt, että kuinka kauan meidän muut koirat kohtelevat Taigaa kuin pentua sillä Taigahan täyttää elokuussa jo kaksi vuotta. Nyt alkaa olla merkkejä näkyvissä että Taiga ei voi tehdä ihan mitä mieleen juolahtaa. Tänään Taiga päätti, että jos Milanan suussa on jotain syötävää niin menen ja otan sen, mutta tänään se ei sitten ollutkaan enää luvallista. Taiga oli aivan mykistynyt kun Milana sanoi suhtkoht selvästi että minun suustani et kyllä ota mitään se  peli loppu nyt tähän. Pihalla oli tapahtuman jälkeen hieman outo tunnelma kun Taiga rauhoittui makoilemaan keskelle pihaa ja seuraili Milanan likkeitä. Hetken kuluttua Milana käänsi selkänsä ja meni makoilemaan Taigan läheisyyteen.
Belunan Kingly Milana
On se joku roti tuolle nuorisollekkin laitettava, ei sitä ihan minun suustani ruokaa viedä.
 Jotenkin tämä malaismaisema ja leot yhdessä ovat niin kaunis yhdeistelmä. Nyt on aivan pakko alkaa keskittyä tuohon Suomen peliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti