lauantai 21. kesäkuuta 2014

Juhannuspäivä

Juhannusaamu
Minulla on ollut aivan uskomattoman hieno juhannus ja näyttäähän se vielä jatkuvankin. Meilläkin on ollut romantiikkaa ilmassa vai mitä muuta tästä voisikaan ajatella, minun ihana mieheni.
Kiitos ihanasta yllätyksestä
Haukutkin antoivat meidän nukkua aamulla yli kuuteen sillä taisivat olla hieman väsyneitä kun valvottiin niin myöhään. Me ollaan kyllä niin onnekkaita kun saadaan asua maalla lammen rannalla ja rantasaunakin siinä nököttää, kätevää näin koiraperheelle ei tarvitse matkustaa juhannuksenakaan maalle.
Me oltiin keräämässä kukkia
Juhannusilta oli kaunis ja juhannusyö täynnä taikaa ja koiratkin nauttivat olostaan ihan täysillä.
Milana nukkuu nurmikolla

Pilvellä alkaa olla kohta täydelinen vaatevarasto kun olemme käyneet hakemassa jo useampaan kertaan täydennystä ja nyt onkin Pilvellä hieno toimiva haalaripuku.
Pilven nallehaalari.

Pilvi on tottunut hyvin uuteen vaatetukseensa

Mä olen vain niin nopeasti sopeutuva

Jos mamma haluaa niin menköön.
Pilvi on saanut uuden vaatevalikoiman siis vauvojen mallistosta , valitaan 96 cm potkupuku tai vastaava , poistetaan hihat jos sellaiset on , leikataan puntit lyhyemmiksi ja puetaan vaate väärinpäin päälle ja varusttaan häntä halkiolla.
 Yön hiljaisina tunteina osa kukista päätyi kukkapenkkiin, koska ihana mieheni oli poiminut ne juurineen. Milana vartioi vieressä että homma hoituu. Parasta on se, että kukat ovat vielä penkisä vaikka Taiga on pihalla ollut jo puoli tuntia.
Ihana Suomen suvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti