sunnuntai 24. elokuuta 2014

Carlotta Leo von der Seewiese 7 vuotta

Tänään meillä vietetään synttäreitä, sillä ihana Lottamme täyttää seitsemän vuotta. Lotta on luonteeltaan iloinen ihania ujeita täynnä oleva koira. Lotalla on myös niin nöyrä ja tottelevainen luonne, että en moista ole aikaisemmin tavannut. Lotta tlukee ihmistä ja koiraa todella hyvin. Lotta on myös saanut 24 jälkeläistä, eli oikea suurperheen mamma on ollut (2 pentuetta).
Synttäriaamu alkoi pienellä lenkillä yhdessä meidän vieraamme Paloman kanssa

Alles alles Gute zum 7.Geburtstag viel Gesundheit und noch viel Freude mit Lotta
wünschen
Angela und Helmut
Lisää kuvateksti
Lotta on saanut myös paljon onitteluita tuolla fb ja sieltä nappasin tämän Ozzy pojan ihanan onnittelukortin. Toinen Lotan poika Jyry on myös muistanut Lottaa kuvilla.
Jyry poika!!!! Paljon onnea toivottaa myös Jesse ja Päivi sekä Sisu, Nelli ja Niki!!

Onnea äippä täällä Jyry

Jyryn kaveri Sisu


Parhaimmat onnittelut myös koko Belunan porukalta ihananlle Lotallemme.
Synttärikakku ei ole vielä valmistunut ja kakkukuvat listään sitten tänne kun kakkua syödään.
Synttärikakku


Odottaa nätisti

Joko saa ottaa...

Herkutellaan

Kiva kun on synttärit

Nam nam
Belunan Magic Paloman terveiset:
Paloman ensimmäinen yö meillä sitten pentuajan jälkeen sujui rauhallisesti. Olin suunnitellut että nukumme Paloman kanssa pentuhuoneessa, mutta kun omat koirani kävivät nukkumaan Palomakin meni omalle pedilleen ja nukahti siihen. Paloman vierailu ei muita koiriani juurikaan kiinnostanut ainoastaan Taiga hieman haisteli  että kukas se nyt meille on tullut. Olen kyllä niin iloinen tuosta hyvin sosiaalisesta porukastani, eivät jurikaan hämmenny vaikka taloon muuttaa "vieras" narttu.
Olen ihan varma että emä tunnistaa pentunsa, sillä kun Paloma  oli meillä sisällä ja Milana tulla touhotti sisään niin suorastaan ryntäsi Paloman luokse ja nuoli koko Paloman naaman, Paloman häntä vispasi ihan vimmatusti. Kyllä minusta siinä äippä tervehti tytärtään.  Kiitos Tarja, että luotit Paloman hoitooni ja erityinen kiitos siitä että Palomasta tulee seuraavan Belunan pentueen ihana äippä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti