keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Pentulaatikon ulkopuolinen mailma avautuu

Tänään prinsessa nro 2 päätti hieman laajentaa mailmaansa ja kiipesi pentulaatikosta pois suoraan minun lattiapedilleni, missä minä vietän yöt poski poskea vasten Paloman kanssa. Siitä se lähtee mailmaan tutustuminen Kyllä nyt on prinsessoille nimet saatava, olen tänäänkin kirjannut KePolle ainakin kymmenen vaihtoehtoa, saapa nähdä kelpaako niistäkään yksikään tai oikeastaan kaksi pitäisi kelvat, etä kumpikin saisi oman nimensä.
Päiväunilla

Päiväunilla

Päiväunilla

Päiväunilla

Päiväunilla

Päiväunilla

Päiväunilla


Päiväunilla

Päiväunilla

Päiväunilla

Päiväunilla

Päiväunilla

Pesulla

Puhtaana sitten taas nukutaan.
Päivät sujuvat melkoisen rauhallisesti ja me vain otetaan päikkäreitä. Toki me syödään välillä ja rankasti. Ainakin prinsessoiden painot nousee khisten ja ensimmäinen kilo on jo reilusti rikottu. Nämä ovat kyllä niin ihania ettei voi olla hehkuttamatta. Minä olen alkanut kertoa pennuille "iltasatuja" ja tarinoiden nimenä on Muru ja Siru seikkailee ja kylläpäs pentuja nukuttaa mukavasti kun kuulevat mitä kivaa Muru ja Siru ovat taas keksineet. Muru ja Siru taitavat olla näiden prinsessoiden esikuvia...

2 kommenttia:

  1. Muru ja Siru laajentavat pentujen lailla tällä hetkellä nukkumisreviiriään. Muru tuhisee olohuoneessa ja Siru nukkuu vessan kaakelilattialla. Mutta yön aikana tytöt hiipivät mamman huoneeseen, kiipeävät mamman viereen. Siru jalkopäähän ja Muru mamman tyynylle kuono kiinni mamman poskeen. Vaikka me ollaan jo 50 kiloa painavia tyttöjä me kuitenkin vielä ollaan ainakin vähän pentuja.
    Muru ja Siru lähettävät lämpöiset terkut Espoosta prinsessoille ja kehottavat pentusia ottamaan kaiken ilon irti maailmassa vaikka mamma saattaa vähän joskus kitistä tekemisistä. Kyllä myöhemmin elämässä ehtii vielä olla mamman mieliksi kiltti.

    VastaaPoista
  2. Kauniit sisarukset <3 ja taas niin kivoja kuvia :)

    VastaaPoista