keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulutervedys

Olenkohan mä tullut vanhaksi, kun vaikka olen saanut jo joululahjoja niin en ole yhtään vielä avannut. Kokeilisikohan miltä tuntuu säästää lahjat jouluun, en ole vielä ihan varma mutta katsotaan... Postikin toi aivan ihanan kirjeen, että minä arvostan kun ihmiset näkevät vaivaa ja tässä oli jopa kuori ihan viimeisen päälle tehty. Toisenkin ihanan lahjakassin sain. Kiitos kummastakin lahjasta. Toisessa pussissa oli myös koirille herkkuja, puhumattakaan minulle tarkoitetuista herkuista.
Lämmöllä kiittäen
Minusta tuo kuori on aivan ihana ja tuo paketti kyllä kovasti kiinnostaa mutta vielä en ole sitä hennonut avata.
 Tänään Tinca ja Tosca pääsivät viemään joulutervehdyksen Paloma äipälle. Tytöt kyllä laittoivat parastaan sellaista menoa en ole vielä nähnytkään minkä esityksen Tarja sai.
 Ihana joululelukin löytyi ja siitäkin taisteltiin, että kumpi sillä sitten saa leikkiä
 Tytöt päättivät myös syödä Tarjan kukat, ottaa kaiken mikä oli kaappien päällä, hyökätä sohvalle ja hakea kaiken ihan kaiken mikä suinkin oli mahdollista saada.
 Yhdessäkin välillä vietiin lelua paikasta toiseen.
 Herkkujakin oli välillä tarjoiltava, jotta tytöt rauhoittuisivat hetkeksi.
 Myös Paloma mamma tuli tervehtimään noita reuhaajia, Olipas Paloma mamman karvat kadonneet eikä ainkaan voinut sano rakas sinusta on tullut pullukka.
 Oli aivan ihanaa nähdä Palomaa ja Betua, on tuo Betu tosi komea uros.
 Ei me olla ilkiöitä, me ollaan kilttejä ja tosi kilttejä.
 Yhdessä äipän kanssa syötiin namejakin, ihanaa nähdä äiti ja lapset yhdessä. Onneksi nuo karvat ovat  uusiutuva luonnon vara. Ei näköjään ole merkitystä onko pentuja 2 vai 12 äidin osa on kuitenkin luopua karvoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti