torstai 11. joulukuuta 2014

Tapahtumia koiran päivästä

Me herätään aamulla klo 05, ja meillä on silloin nälkä. Onneksi mamma on laittanut valmiiksi ruokaa, ettei me nähdä nälkää.
 Tarjoilu tosin on hieman liian hidas, kun mä ehdin parhaat palat  napsia ennen siskoa, sisko ei nimittäin osaa hypätä vielä pöydän reunalle.
Väillä me syödään välipalaa ja sitä me saadaan kun me istutaan vierekkäin ja katsotaan mammaa silmiin ja ollaan ihan nälkiintyneen näköisiä, välipalat on aina tosi herkullisia.
 Meillä on kummallakin oma välipala mutta mä syön mun tosi nopeasti ja menen pyytämään jos sisko antaisi mulle vähän omastaan.
 Kun meille ei anneta ruokaa me juodaan vettä tosi paljon ja sitten me pissataan lattialle, no silloin aukeaa ulko-ovi ja mamma huutaa ulos ulos pissalle, hassua että ovi aukeaa pissaamalla lattialle, eiköhän noi ihmiset ole keksineet helpompaa tapaa.
Sitten mamma on liimannut seinään kiviä ja koiranpentujen kuuluu syödä kiviä, jotta mamma saa kaivaa niitä pois meidän suusta, nämä ovat aika helppoja irrottaa ja seinään jää kiva jäki. Meille kyllä tapahtuu paljon muutakin, mutta tämä kertomus oli nyt meidän ruokakulttuurista, eli saamme aika monipuolista ruokaa. Jos me saataisiin kiinni tuo Pilvi niin ainakin me maistettaisiin sitä, vaikka ei me sitä kokonaan syötäisikään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti