keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Vuosi 2014

Tämä vuosi ei ole ollut niin täynnä suurta surua kuin viime vuosi, sillä omat koirat ovat pysyneet hengissä, mutta ystävien koiria onkin sitten saateltu sateenkaarisillan tuolle puolelle. Neljä ihanaa Belunan kasvattia niiden joukossa. Omista koirista  päällimmäisenä  murheena oli BB:n sairastuminen, joka oli päättyä huonosti, mutta päättyi kuitenkin hyvin.  Pilvikin oli leikkauksessa ja sen jälkeen minun pieni käpylehmäni on saanut ihan valtavan turkin ja ehkä myös jotain muuta  tuon turkin alle. Muuten koirat ovatkin olleet terveinä ja iloisina. Suurimpana ilonaiheena on tietenkin tuo kaksikko Pilli ja Pulla ei kun Tinca ja Tosca, Paloman ihanat tyttäret.
 Näyttelyissäkin on kierrelty tapaamassa tuttuja ja Taigan kanssa oltu kehässä. Menestys on ollut ihan odotetun mukainen. Työkuvioissa on ollut murhetta joka sekin kääntyi positiiviseksi asiaksi.
Joidenkin kasvattien luona on ehditty vierailemaankin  ja muutama on meilläkin ehtinyt piipahtamaan. Parempaa kohti ollaan  oltu menossa. Ensi vuosi on hyvin merkittävä vuosi elämässäni tulee tapahtumaan suuria mutoksia, halusimpa tai en, ne on vain otettava vastaan.
 Elämää pitää miettiä ihan uudella tavalla, miettiä mikä on tärkeää ja mikä arvottaa elämääni jatkossa. Sen tiedän, että koirat ovat suuri osa elämääni jatkossa ehkäpä suurempi asia kuin mikään muu. Näistä asioista saatte sitten lukea blogini sivuilta ensi vuonna. Nyt toivotan hyvää uutta vuotta kaikille lukijoilleni.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti