tiistai 27. tammikuuta 2015

Belunan Magic Nelson

Saanko esitellä Belunan Magic Nelson Belunan Kingly Milanan ja Yestas Enzon komea poika Tampereelta.
Pitkään asioita harkittuani ja taustoja tutkittuani, olen päätynyt ratkaisuun, että Nelsonista tulee Taigan uusi sulhanen. Asiaan ei liity mitään dramatiikkaa, mutta keskusteltuani Nestorin omistajan ja kasvattajan kanssa olimme yksimielisiä siitä, että nyt kun Nestorille on tulossa juuri kaksi pentuetta lisää niin ei ole oikea aika enää tehdä neljättä pentuetta vaan nyt pitää hieman katsoa minkälaisia jälkeläisiä  me kolme eri kasvattajaa olemme saaneet. Haikein mielin luovuin komeasta pojasta mutta Nestoriltahan meillä kasvaa kaksi kaunista tyttöä Tinca ja Tosca, jotka Nestori ja Paloma minulle lahjoittivat.
 Nelson on ihana luonteinen komea uros tuolta Tampereen suunnalta jossa asustaa perheensä kanssa. Nelson on aika vilkas luonteeltaan, mikä tulee täydentämään Taigan luonnetta erittäin hyvin. Nelson on myös käväissyt muutamassa näyttelyssä ja saanut jokaisessa arvostelun erinomainen ja sitä tämä poika kyllä onkin.

 Toivottavasti rakkaus vielä roihahtaa tänä keväänä täyteen liekkiin ja Taiga ja Nelson mieltyvät toisiinsa. Kasvattajalle on aina ilo kun löytää uroksen omista kasvateistaan, koska "omansa" tuntee niin hyvin ja "omiensa" kasvua on saanut seurata läheltä ja osallistua heidän elämäänsä. Nelsonkin on usein vieraillut luonamme ja olemme myös vierailleet Tampereella. Kiitän tässä Päiviä ja Heliä yhteistyöstä ja toivottavasti vielä saamme sitä jatkossakin tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti