lauantai 3. tammikuuta 2015

Vielä ehtii

Vielä ehdit ilmoittatua mukaan, ja todellakin kerrankin olen ollut reilulla tuulella ja antanut tuota ilmoittautumisaikaa riittävästi koska näykyy olevan ilmoittatumiset 12.1 asti vaikka kurssi alkaa jo 9.1. No kannattaa kuitenkin tulla mukaan molemmille kerroille, kurssin kesto on kummallakin kerralla 2 tuntia ja 16.1 mukaan tulee myös tuotemyyjä joka avaa myyntipöytänsä klo 17:30. Kysymyksessä ei ole tavanomainen mätsäri, vaan saat suuren tietopaketin myös monista muista asioista kuten koiran rauhoittumisesta, kontaktin ottamisesta koiraan ja motivaation parantamisesta. Koska koulutus tapahtuu pienryhmässä niin saat yksilöllistä ohjausta. Tarjoamme hyvää harjoitusta niin  aloittelijoille kun jo näyttelyihin tutustuneille koirakoille. Tervetuloa kaikki mukaan iloisella mielellä.
 Sadepäivää voi viettää herkuttelemalla, koska ei viitsi koko ajan tuolla vesisateessa hengailla. Tunnin kuluttua kumpikin pentu oli umpi väsynyt ja kellahti nukkumaan.
Kun pennut nukahtivat, hiipi Pilvi paikalle ja varasti kummankin luun ja vei ne omaan taloonsa. Huomenna lähdetään Pillin ja Pullan kanssa hieman tutustumaan näyttelykoiran elämään ja treenaamaan häiriön alla hieman kehässä olemista, tuskin tulee muuta kuin hauskaa mutta se ei haittaa.
 Tämä ihanuus muutti meille tänään. En vain voi vastustaa vanhoja huonekaluja, sillä niillä on elämää ja tarinaa elämästä takanaan. Tämä pöytä puhutteli minua erityisen paljon ja niimpä päätin antaa sille kodin.KePo oli kyllä aluksi sitä mieltä ettei mahdi mihinkään, mutta hassu juttu mahtui sittenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti