torstai 12. helmikuuta 2015

SuKoka ry

Tänään taas yksi toiveeni on toteutunut olen halunnut päästä Sukokan kasvattajajäseneksi. SuKoka on Suomen koirankasvattajat ry.  Nyt minulla täyttyivät kaikki ne kriteerit mitä jäseneksi hyväksymiselle on asetettu.
SuKoka ry
SuKoka, Suomen Koirankasvattajat ry on 1993 perustettu suomalaisten koirankasvattajien etujärjestö, jonka ensisijainen tehtävä on edistää puhdasrotuisten koirien vastuuntuntoista kasvatustyötä ja toimia tunnollisten koirankasvattajien yhdyssiteenä ja edunvalvojana ja vaikuttaa terveen koirankasvatustyön ja jalostuksen edistämiseksi.
 Seuraava haaste odottaa jo tuolla jonkin matkan päässä ja sitä ryhdyn toteuttamaan kun sen aika on ensi syksynä. Se vaatiikin sitten kovaa panostusta, mutta koska kysymys on koirista olen valmis.
 Jäsenyyttä ei voi hakea ilman suosittelijoita, jotka ovat jo SuKokan jäseniä, joten kiitos myös teille jotka uskoitte niin paljon koiran kasvatustyöhöni, että olitte valmiita antamaan nimenne suosittelijaksi
Sitten aivan ihana kuva  mikä lämmittää sydäntä todella paljon ihana Topi ja Taavi. Topi on Milanan velipoika.
 Taavi täyttää yhdeksän vuotta ja Topsukka seitsemän vuotta, Topi Topsukka on kuvassa oikealla, ei voi erehtyä noista Bella-mamman silmistä. Kiitos ihanasta kuvasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti