lauantai 14. maaliskuuta 2015

Rakkautta, rakkautta, rakkautta vain

Aamupäivällä sitten lähdimme tänäänkin Tampereelle, tarkituksena oli käydä vielä tapaamassa Nelsonia ja kokeilla voisiko eilinen toistua ja nelson astua Taigan vielä uudelleen. Ilma oli kaunis ja aurinko paistoi ja toden totta nyt naama kirvelee, mutta ei haittaa niin on hyvä mieli tuosta astutksen onnistumisesta. NO puolessa välissä totesin voi heevetti kamera kotona, mutta ei hätää Satu on ikuitanut kaikki meidän tähti hetket. Kyllä teki Nelson miehen työn vaikka oli poika ensi kertalainen niin hinosti hyppäsi.
Tästä se tämä aamu alkoi

Tavaran tarkistus

Ja uudestaaan
 Taiga oli ihastunut esiintymään tässä terassilla ja palasi yhä uudelleen esiintymislavalle. Kumpikin astuminen kyllä tapahtui kuitenkin tuolla nurmikon puolella.
Ei onnistu vai onnistuukko

Välillä leikkittiin

hippasilla

Juomatauko

Suloiset

 Tänään oli aika haasteellistq urokselle, koska aurinko paistoi tosi lämpimästi ja uros hyppäsi todella tiheään tahtiin. Oli pakko pitää usein taukoja ettei uros olisi ihan läkähtynyt. Taiga oli tyynen rauhallinen ja seisoi edelleen kuin sahapukki.
Treenaa vaan niin se onnistuu

Karhun syleilyssä

Entäs tämä

Kuule voisitko nyt hoitaa homman kun meidän pitäisi kohta lähteä kotiin.

Mietippä nyt miten sen eilen teit.

Ja siitä se lähti
Nalkissa ollaan

Mitäs ne tuolla naapurissa hommailee

Hieno tyttö ja taitava poika

Menikö hyvin mamma. Kyllä muru olit hieno tyttö.


 Nyt alkaa se jännittäminen ja tarkkaileminen, koska mahtaa näkyä ensimmäiset merkit siitä että vauvoja olisi tulossa. Vauvojen odotetaan syntyvän viikolla 20.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti