torstai 23. huhtikuuta 2015

Huh huh

Tänään Taiga olikin sitten varautunut ja kun näki mun ottavan matolääkkeet niin päätti, että niitä ei sitten kertakaikkiaan aio syödä. Ei auttanut vaikka kuina selitin, että ne ovat vauvojen parhaaksi. Ensin piilotin ne kinkun sisään - EI. Sitten piilotin ne maksamakkaraan - EI. Sitten piilotin ne keitettyyn maksaan - EI. Sitten mietin ja mietin mitä ihmettä haluaisi niin paljon että söisi nuo hiton pillerit. No laitoin ne sitten voin sisään ja neljään osaan, no voita meni kohtuuttoman paljon mutta samalla nuo hiton pillerit matkustivat Taigan vatsaan. Huomenna pitäisi vielä saada  nuo pillerit syötettyä Taigalle, sitten olisi muutaman päivän tauko kunnes taas syödään kolmena päivänä. Ostin lauantaina Taigalle sellaisen tosi suuren RedDingo patjan, kokoa XXL.
Red Dingo Mattress -patja, beige/tummanruskea, koko M, <br><b>-20% -VARASTOPOISTO-<b/><br>
25mm paksu vaahtomuovialusta
- Monikerroksista pehmeyttä
- Vedenpitävä välikerros varmistaa pedin hygienisyyden
- Konepestävä, irroitettava verhoilu
- Mikrokuitupinta on kestävä ja pehmeä
- Vaahtomuovipatja säilyttää muotonsa


Taiga ja Lotta haluavat molemmat nukkua tuolla patjalla, ei kumpikaan ole koskaan  halunnut nukkua missään pedillä, mutta ilmeisesti tuo peti on nyt hyvä koska kumpikin haluaa sen. Taiga saa heti hepulin jos Lotta menee siihen ja Lotta ei sitten siirry mihinkään jos on siihen ehtinyt ennen Taigaa. No tänään päätin, että vaikka tuo peti oli aika arvokas niin ostan toisen, että on kummallakin oma petinsä. Tänään sitten ei tarvitse riidellä pedistä ja ehkäpä minäkin saan pitää omani. 
 No kait mä tarviin uuden pedin eihän sitä tässä kunnossa voi pelkällä lattialla nukkua, koeta itse olla raskaana ja nukkua lattialla. Onneksi Bincalla ja Milanalla on omat sohvat missä nukkua ja Pillillä ja Pullallakin omat peittonsa. Pilvi sitten nukkuukin minun tyynylläni.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti