tiistai 21. huhtikuuta 2015

Ihana yllätys

Kun tulin kotiin minua odotti upea yllätys. Ihanaa kuinka koirat ovat tuoneet elämääni ihania ystäviä, jotka haluavat jakaa elämäni suuria rajapyykkejä. Kiitos tästä ihanasta lahjasta. Kohta kun minulla on aikaa niin nyt on ohjeita millä ilahdutan omia haukkujani.
 Kalaruuista mainittakoon vaikka Beethovenin lohilusikkaleivät.
Kanaruuista taas Myrskyn broilerimureke
Possunlihasta Tessun vainuannos
 Lammas puolelta taas voisi mainita Jalon kynsilaukkalammas
Naudanlihasta vaikkapa Oskun lihamureke sisäelin osastolta Renon särkyneiden sydänten muhennos. Toipilasruuista taas Slinkyn kaurapuuroporkkanaa. Puuroista voisi ottaa esilleSpelttirouhepuuro uunissa. Leipomukset ne vasta herkullisia ovatkinRessun omenamuffinssit. Koulutusmakupaloista vaikkapa Nipperin maksapekonibiitit. 
 Kakuista näyttää herkulliselta tuo Bellen simppeli maksalaatikkokakku. Wau koirille on myös lohturuokaa, Mustin cooli tonnikalajugurtti tai Bimin Sim Sala Bim suikerot. Lopuksi kirjassa on vielä paljon tietoa  yleensä koirille sopivista ruuista ja vihanneksista.

 
Eikä tässä vielä kaikki sain myös kaksi muuta kirjaa. Kiitän sydämmenipohjasta aivan ihastuttava yllätys. Seuraavan kerran ei sitten poiketa salaa vaan tullaan kaffelle kans.
Taigan kuulumiset:Taigalle ei kuulu oikein mitään uutta, tuolla vetelee sikeitä kun tultiin juuri lenkiltä. Huonoa ruokaa pelkästään olen tänään yrittänyt tarjota, sillä mikään ei ole kelvannut, toki aamulla kuppiin laitetut ruuat oli syöty ja se oli hyvä. Tänään pakkanen täyttyi kalkkunan kauloista, naudanmahasta, lohesta ja broiskun siivistä, jospa vaikka niillä saataisiin vauvat kasvamaan .
Seison tässä kukkapenkissä, sillä mammastani on tullut ihan pehmo, se ei kiellä minulta yhtään mitään. Vaikka herätin sen aamulla klo neljä kun minun teki mieli leikkiä niin se vain nousi ylös ja alkoi rapsuttaa miua ja höpötellä, nukutaan muru vielä vähän aikaa, mutta mua ei kertakaikkiaan nukuttanut, joten me herättiin.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti