torstai 16. huhtikuuta 2015

Rokotuksilla

Tänään olimme rokotuksilla koirien kanssa tai ei meillä ollut kuin Pilvi, Binca ja Milana mukana, mutta kyllä sillä porukalla jo vipinää syntyy eläinlääkäriasemalle. Palvelu oli taas aivan VIP luokaa ja ihana eläinläkäri Jenni on aina koiriemme suosiossa. Kaikki totesivat yhteen ääneen KePon kanssa että dementia vaivaa minua, tällä kertaa oli koirilla pannat sentään kaulassa, mutta kenelläkään ei ollut rokotustodistuksia, ei tietenkään kun en muistanut ottaa niitä mukaan.
Pilvelle lääkäri ehdotti pientä diettiä, kun sterilisoinnin jälkeen on tullut kilo lisää ja se kuulemma on pienessä koirassa paljon. No enhän minä edes ruoki Pilveä se vain kerää kaiken mitä lattioille putoaa.
Milana osasi käyttäytyä hienosti, mutta BB nuoli lääkärin naaman.
Taigan terveiset:
 Taiga on tänään nauttinut possun kieltä keitettynä, kananmunia ja kalkkunan kaulaa, eli ruoka on maittanut aika hyvin, tosin sitä on turha tarjota kupista sillä voihan sen syödä mamman kädestäkin.
 Taiga on ollut väsyneempi kuin aikaisemmin. Pitkästä pitkästä aikaa tänään meillä soi herätyskello eikä herättäjä ollut Taiga.
Minun muruni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti