torstai 28. toukokuuta 2015

Laatikossa vipinää

Jokainen pentu kiirehtii jo monen suuntaan eli kävelyharjoitukset ovat kovassa käynnissä. Täytyyhän sitä oppia käelemään ennen kuin vieraat saapuvat meitä tapaamaan. Tänään ollaan hieman tutustuttu perheen muihin koiriin, kaikki muut paitsi Pilli ja Pulla olivat kovasti kiinnostuneita pienokaisista, Pilli ja Pulla eivät ehtineet tulla pentuja moikkaamaan, koska oli tärkeämpää upottaa itsensä saviliejuun tuonne tontin rajalla virtaavaan saviojaan, Milana oli varmasti ollut lapsenvahtina koska oli ihan yhtä rapanen kuin nuo kaksoset.. Mammapa olikin tänään viisas ja avasi portin tuonne lammelle ja Milana pulahti heti kahlaamaan veteen ja nuo kaksoset tietenkin hyppäsivät vauhdilla Milanan perässä ja kumpikin puhdistui ihan huomaamatta. Parempi talo täynnä märkiä koiria kuin rapasia koiria. KePo pesi pentuterassin tänään painepesurilla ja jos huomenna on yhtä kaunis ja lämmin päivä kuin tänään niin pennut lähtevät ulkoilemaan.
Tästä pennusta tulee puutarhuri, koska hän päätti nukkua yönsä viherlaatikossa

Miksi nää ei nuku yöllä mä en jaksa tissittää taas

Voiko tässä nukkua samalla

Mä ainakin voin nukkua

Aamulla Taiga ruokkii pentuja ihan virkeänä

Minusta tällaiset kuvat ovat vain jotenkin niin ihania kun kaikki yhdessä rivissä syövät ja voi kun kuulisitte sen nassutuksen.

Ruokailun jälkeen kävelyharjoituksia

Kaikki tiet vievät pentukasaan

Pennut alkavat huomata, että äiti ei olekkaan vaan ryhmä tissejä vaan äiti on paljon muutakin, nyt haetaan jo kontaktia äitiin .

Äiti miksi sinulla on noin suuri kuono?
Pentujen iskä viettää hauskoja kesäpäiviä tietämättä lainkaan kuinka  paljon hommia Taigalla on hänen lastensa kanssa. Tässä muutama kesäkuva Nelsonista. Eipä tiedä Nelson, että vielä pääsee hänkin lastenhoitopuuhiin.
Komea Nelson


Herkkuhetki

Belunan Magic Nelson

Vauvat lähettävät terkkuja iskälle.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti