lauantai 16. toukokuuta 2015

Sauna

Kuinka paljon sitä ihminen voikaan arvostaa tuota saunaa. Minusta tuntui, että en saa itsestäni pois tuota synnytyksen tuoksua vaikka kuinka kävisi suihkussa, mutta nyt saunan jälkeen on hikoiltu nuo aromit pois . Sitä ei ihan voi sanoin kuvailla minkälainen se tuoksu on, mutta voitte vain kuvitella mitä kaikkia eritteitä siihen liittyy. Pennut voivat hyvin ja kasvavat, sillä tänään pojat ylittivät yhden kilon painon ja tytöt tulevat hyvää vauhtia perässä. Tässä pentueessa tytöt ovlivat alusta alkaen hieman pienempiä, mutta niinhän naisten kuulukin olla.


Aamupalalla

Missä mun paikka se oli eilen just tässä

Taigalla ei ole punaista tonttulakkia päässä vaan se on tyyny mikä taustalla pilkottaa.

Ähky täynnä

Punaisella mennään, olen muotitietoinen

Äidin kainalossa

Aina sanotaan että ei pitäisi lasten kuullen puhua jos ei halua lasten kuulevan sellaista mikä ei ole heille tarkoitettu. Nyt olen kyllä sitä mieltä, että ei myöskään voi koirien kuullen puhua asioista. Minä juttelin Tarjan kanssa tänään Paloman synnytyksestä ja sanoin puhelimeen suurin piirtein näin. Taiga on ollut siinä mielessä tosi helppo kun voi vain päästää pihalle niin menee pissalle ja tulee takaisin, sillä Palomaahan ei voinut päästää yksin yhtään koska meni heti parvekkeen alle kaivamaansa savimonttuun eikä halunnut tulla pois. Seuraavan kerran kun päästin Taigan ulos ja jäin rauhassa puhdistamaan pentulatikkoa, ei neiti tullutkaan takaisin vaan lähdin etsimään ja mistäs minä Taigan löysin parvekkeen alta rapamontusta, vaikka KePo oli laittanut siihen laudat esteeksi jo Paloman aikana niin jollain tavoin Taiga oli sinne keplotellut itsensä ja ei sitten mahtunut mistään pois, olin jo hakemassa kirvestä jotta puran laudoituksen kun vihdoin sai väännettyä itsensä laudoituksen alta ja olipas sitten niin kurainen koira ettei puhettakaan että olisi voinut suoraan palata lasten hoitoon vaan suihkun kautta kävi Taigurin tie.
Tytön tyllerö

Tämä oli syntymäpainoltaan pentueen pienin ja samalla niin suloinen. Tässä pennussa on jotain erityistä, on jo kerryttänyt painoaan yli 300:lla grammalla. Reipas suloinen tyttö.

Yksi on jo saanut vatsansa pullolleen

Ruoka se on mikä tiellä pitää

Tänään oli ensimmäinen kerta kun tultiin ulkoilemasta ja pennut odottivat  pikkukopassa niin Taiga ei syöksynyt herättämään niitä vaan asettui laatikon viereen lepäilemään ja seuraamaan tilannetta ja melkein puolituntia tätä kesti vasta sitten pennut herätettiin ja Taiga halusi ne luokseen.  Mistähän johtuu sanonta nukkuvaa pentua ei saa herättää, sillä koiraemo herättää pennut ainakin kymmenen kertaa päivässä jos ei enemmänkin.
Äidin kanssa samalla tyynyllä

Tämä tyttö hakeutuu usein äiti koiran läheisyyteen nukkumaan

Äidin tassut ovat mainioita nukkumistelineitä

Koko teline täynnä roikkujia

Mutkalla, poikittain ja selällään

Se on iltapesun aika halusitpa tai et

Yhdessä nukkuminen on kivaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti