lauantai 6. kesäkuuta 2015

Lauantain viettoa

Pentulaatikossa tapahtuu jokainen päivä ainakin jotain pientä uutta. Tämän päivän asia onkin sitten ollut pennuille iso asia, nimittäin  pennut ovat alkaneet syömään isojen pentujen kupista ja mamma on sitten vielä pidentänyt rukinta välejäkin , mutta ruokaa saa enemmän kerrallaan. Ruokalistalle on myös tehty pieni muutos. Kupissa on nyt enemmän koiranruokaa ja vähemmän muita herkkuja. Hyvin ruoka kuitenkin maistui.
Ihan ei ehtinyt ottaa kuvaa että kaikki olisivat olleet yhdessä syömässä

Näin sitä syödään telinestä.

Jälkiruokaa
 Pennut antavat julkilausuman:  Hei kaikki lukijat, ette voi arvata mitä meille tänään tapahtui. Me jouduttiin taas ulkoruokintaan ja se me jo tiedetään ja se on ihan kiva juttu ja me päätettiin ottaa yhdessä päiväunet ja yht´äkkiä meidän niskan alkoi tulla vettä, jota kuulemma sateeksi kutsutaan. Meidän mamma juoksi kuin aropupu ja keräsi meitä syliinsä ja juoksutti sisälle, se luuli että me ollaan sokerista, mutta me ei välitetty yhtään siitä sateesta.
Me ei huudeta enää yhtään vaikka joudutaan ulos

Tässä peiton päällä taitaa olla hyvä nukahtaa

Mä käyn vaan ensin moikkaamassa mun kavereita tuolla aidan takana. Hei voisitteko sanoa tuolle naiselle, että se päästäisi minutkin sinne aidan toiselle puolelle, olisi kiva hengata yhdessä.

Päiväunet ja sitten tuli se vesisade ja ....

unia piti jatkaa sisätiloissa

Tänäänkin pennut saivat nauttia vieraista kun Marja-Liisa ja Mika saapuivat pentuja tervehtimään.
Pennuntuoksua

Mikaa, joohan

Minullakin on oma mielipide

Mulla on sulle asiaa kunnteletko hetken

Niin kauis kuva.
 Pihallakin tapahtui tänään, meidän uusi hieno aita minkä Harry juuri rakensi on toiminut myös räkätin poikasten turva-aitana, mutta tänään Lotta mummo oli onnistunut jotenkin joutumaan aidan väärälle puolelle ja Harry joutui purkamaan aitaan reijän jotta saatiin Lotta pois aidan  aitojen välistä. Lotta viihtyi hyvin omassa aitauksessaan eikä Lottaa haitannut yhtään ettei paluutietä ollut. Ei tainnut Lotta oikein tietää itsekkään miten joutui aidan väärälle puolelle.
On aivan ihanaa katsella kun ruuan jälkeen pennut kellivät emän hellittävinä

Pentuja on pitkin ja poikin ja emä tarkistaa että kaikki on hyvin.
Tänään myös pentulatikkoon ilmestyi yhteen kulmaukseen sanomalehtiä ja ensimmäinen pentu jka oivalsi mitä varten ne sinne on laitettu oli oranssi poika joka väänsi paperille sellaisen pötkön että oksat pois.
Eilen tämä pötkö vielä tehtiin ruusupeiton päälle.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti