lauantai 22. elokuuta 2015

Taukopaikalla

En ole koskaan tutustunut noihin huoltoasemien tarjoamiin koirapalveluihin eli koira parkkiin. Tänään päätin stsekata mitäs siellä oikein on tajolla.
Koiraparkki

Kylttiviidakon takaa sitten löysimme tämän parkin, hiekkakenttä aurinko paistoi lämpötila ainakin  +50 astetta. Jos tämä P-asema olisi täynnä koiria eli jokaisessa lokerossa olisi koira  ja minun koirani olisi mennyt sinne ensmmäisenä tuonne viimeiseen loossiin niin kun hakisin koirani pois joutuisin kulkemaan kahden muun loossin läpi saadakseni koirani. Tosin tämä parkki vaikutti siltä, että ei kovin paljon käyttöä ollut , mitä en ihmettele. Ohjekylttejä oli kyllä, mutta pussiautomaattikin oli lähtenyt muihin maisemiin. Se oli kuitenkin positiivistä, että yhtään koiran jätöstä ei "häkissä" ollut. Hieman myös ihmetytti nuo parkkipaikat tässä koirahäkin edessä, tosin siihen ei olisi voinut pysäköidä koska kylöttiviidakko esti sen.
Ei ihan meidän juttu
 


 Hieman on hiki kun on niin kuuma, mutta kaikkea mielenkiintoista tuolla taukopaikalla nähtiin.
Tämä raktori kävi tekemässä vain kunniakierroksen ja ajoi rakennuksen ympäri ja poistui paikalta. Kyseessä ei siis ainakaan ollut kokoontumisajot.
 Voidaanko mennä jo kotiin en jaksa enää katsella täällä kuumuudessa traktoreita.
Nyt pääsen taas nauttimaan yhdestä synttärilahjastani, sillä lähdemme Harryn kanssa m/s Rudolfinalle illallisristeilylle, aivan mahtavaa kun ilmakin on niin kaunis ja lämmin. Sitä ennen täytyy vielä mennä aktsomaan miten pikkuinen vieraani Myrsky kissa voi ja mitä ihanaa iltapalaa hän haluaisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti