keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Surullista

Tänään sain erään kasvattini omistajalta  jobinpostia, kasvatillani oli todettu ristisidevamma. Onneksi prinsessa saa apua leikkauksen muodossa ja toivottavasti paranee ihan ennalleen.
Polven etummaisen ristisiteen repeämä on tavallisin koiran tuki- ja liikuntaelimistön sairaus. Sitä esiintyy erityisesti raskailla roduilla. Oire on ontuminen. Ristiside tavallisimmin pettää vähitellen viikkojen ja katkeaa lopulta aivan normaalin liikunnan seurauksena. Hoitona on tavallisesti leikkaus.
Koko Belunan porukka toivottaa pikku prinsessalle paranmista ja että kaikki menee leikkauksessa hyvin. Paljon rakkaita ajatuksia koko perheelle.
Keela ja omena
Tänään olin taas vetämässä näyttelykurssia yhdessä ystäväni kanssa. Reippaita kurssilaisia  oli taas saapunut paikalle. Tänään opeteltiin kehäkuvioita ja tuomarin kuuntelemista sekä kehän käyttöä.
Mihin nyt menisin tämän omenan kanssa ettei kukaan sitä minulta vie.
 Ensi kerralla on sitten harjoitus mätsäri ja katsotaan ollaanko me Sirpan kanssa pystytty opettamaan kurssilaisille edes jotain pientä vinkkiä miten näyttelyssä kannattaa toimia.
Piilossa on varmaan paras syödä ettei kukaan vain varasta mun omppua.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti