keskiviikko 7. lokakuuta 2015

Kasvattaja-akatemia

Tänään kasvattaja-akatemiassa oli kotitehtävän esittely ja kotitehtävä ei ollutkaan mikään pieni kirjoitelma, vaan rotumääritelmän tulkinta, aikaa tämän aikaansaamiseksi on tammikuun loppuun asti. No tästä on vain selvittävä.
Liam lenkillä
 Tänään Palomalla on ollut hieman huonompi päivä, on väsyttänyt, no lenkillä käytiin , mutta hitaasti liikuttiin. Ruoka ei aamulla oikein maittaut, mutta nyt illalla oli sitten parempi olla ja ruokakin maittoi. Söihän Paloma tosiaankin päivällä myös lohta.  Nyt kaikki koirat nukkuvat ja KePokin nukkuu ja sinne suunnistan minäkin.
Ylväs kaunis Paloma

Kaunis tyttö

Belunan Magic Paloma
 Sitten laitetaan tähän ihana Eemeli poika joka makoilee kotipihalla.
Eemeli
Viime viikolla sain yhteydenoton nimimerkiltä karvavarvas ja olipas ihmetyksen sormi hämmästyksen suussa kun luin saamani kirjeen useaan kertaan. Siinä ehdotettiin, että mies henkilö pääsisi peuhaamaan narttujeni kanssa silloin kun häntä kääntyy sivuun ja vielä saisin astutusmaksunkin ja 100 % vaitiolon. Tänään kasvattaja-akatemiassa selvisi että kyseinen karvavarvas oli lähestynyt useita kasvattajia samassa tarkoituksessa. Kaikkein kamalinta asiassa on, että tämä ei ole edes rikollista Suomessa ellei kysymyksessä ole eläin rääkkäys. YÖK YÖK sanon minä. Kaikkea sitä eteen tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti