torstai 5. marraskuuta 2015

Mailma avartuu

Nyt kun meillä on silmät ja jalat kunnossa, niin mammapa keksikin että me tarvitaan suuri suuri pentulaatikko, jotta me päästään juoksemaan huimaa vauhtia.
Portti on jäänyt auki ja me lähdettiin sitten mailmalle

Nyt meillä on näin suuri kotipesä

Mamma Palomalla on hyvää tilaa hoidella vauvoja

Yön hämärässä
 Pennut ovat aivan innoissaan kun on paljon tilaa, nyt voivat sitten vieraatkin tutustua pentuihin kun on tilaa istuskella pentujen kanssa laatikossa. Paloman kanssa on aivan ihanaa hoidella pentuja koska Paloma on yksi parhaista äidistä jos ei ihan paras mitä minulla on ollut. Toisaalta luottaa ihmiseen todella hyvin, mutta hoitaa kuitenkin hyvin itsenäisesti vauvoja. Paloma kuuntelee ihmistä ja tottelee melkein ajatustakin.
Lipputangon juurella

Kova on tyyny tällä pienellä eläimellä

JOku on valinnut hieman pehmeämmän tyynynkin

Mä haluan vähän yksityisyyttä

Muotitietoinen sävysävyyn

Tässä on meidän pentukivi, joka ainoassa pentueessa on ollut pentuja jotka haluavat nukkua tämän kiven päällä ja vieressä.

Pilkettä silmäkulmassa

Äidin vieresä

Leikitäänkö

Nyt väsyttää

Unilelut vieressä

Kaverin kanssa vierekkäin
 Tänään posti toi iloisen yllätyksen, nimittäin pakettikortin ja kun sain paketin kotiin niin sieltä paljastui ihania leotuotteita ja vielä varustettuna Belunan kennelin nimellä wau ja KIITOS. Tyynyliina ja leokasseja. Luulempa että nuo leokassit ilahduttavat meidän pentujen varaajia, nimittäin jos hennon niistä luopua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti